M mstfksap Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım mustı Cihazım s3 Yaş 50 Konum mersin Katılım 9 Ocak 2016 Konular 15 Mesajlar 117 Tepkime puanı 32 Puanları 28 6 Mayıs 2019 #1 Beyler elinizdeki video wallpaperları paylaşır mısınız? Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler elinizdeki video wallpaperları paylaşır mısınız? Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EMREARD Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım EmreARD Cihazım Mİ5 Yaş 25 Konum ANKARA Katılım 5 Ağustos 2017 Konular 56 Mesajlar 398 Tepkime puanı 215 Puanları 58 6 Mayıs 2019 #2 Hocam video wallpaper nedir bilmiyorum canlı duvar kağıdı mı? Oyla: Oyla 0 Downvote
M mstfksap Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım mustı Cihazım s3 Yaş 50 Konum mersin Katılım 9 Ocak 2016 Konular 15 Mesajlar 117 Tepkime puanı 32 Puanları 28 6 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 EMREARD' Alıntı: Hocam video wallpaper nedir bilmiyorum canlı duvar kağıdı mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. Duvar kağıdı ayarlarında özel efektli duvar kağıdı yazıyor. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
EMREARD' Alıntı: Hocam video wallpaper nedir bilmiyorum canlı duvar kağıdı mı? Genişletmek için tıkla ... Evet. Duvar kağıdı ayarlarında özel efektli duvar kağıdı yazıyor. Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi