Yardım Video Uygulamasının güç Tüketimi

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
(bilmiyorum)
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
(Hepsini okumanız daha sağlıklı olur fakat okumak istemiyorsanız yıldız koyduğum yerden itibaren okursunuz.) Merhaba kullandığım telefonun şarjı 1.5 gün dayanabiliyor fakat bu olaydan sonra birşeyler oldu. Telefonumda 2 gün önce xiaominin video uygulamasında ekran kaydımı izledim. Sonra kapattım ve o gece şarj [53'den 9'a düştü.] Ayarlarda video uygulaması yüzde 36 kullanım yapıyor ve bu çok fena yansıyor pile gözümle yüzdenin azaldığını farkedebiliyorum. Yardım edermisiniz *video uygulamasının güç tüketimine nasıl engel olabilirim? Ayarlarda uygulama için özel olarak tasarruf modu seçme var fakat hepsini denedim hiçbiri işe yaramadı. Lütfen bir çözüm bulun bana. Ne yaparsam yapayım video uygulaması hala yüzde 36 şarj tüketiyor. (Diğer uygulamalara da baktım onlar çok düşük.)

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Video uygulamasını dondurun, alternatif video oynatıcıları deneyin veya rom değiştirin...

Oyla:

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video uygulamasını dondurun, alternatif video oynatıcıları deneyin veya rom değiştirin...
Rom değiştirmenin eksileri ve artıları nelerdir?
Şuanda medya yüzde 40 video yüzde 35 harcıyor videoyu nasıl donduracağım? Videoyu dondurunca medyanın tüketimine nasıl engel olacağım?

Oyla:

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Rom değiştirmenin eksileri ve artıları nelerdir?
Şuanda medya yüzde 40 video yüzde 35 harcıyor videoyu nasıl donduracağım? Videoyu dondurunca medyanın tüketimine nasıl engel olacağım?

Play Store'dan MIUI hidden settings uygulaması ile dondurabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt