Soru Video hep kaldığı yerden devam ediyor.

koksalemre1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Nexus 5
Konular
10
Galeride video actigimda her defasında bir önceki kaldigi yerden devam ediyor.Ben en baştan baslamasini istiyorum.Var midir bir ayari ?

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Galeride video actigimda her defasında bir önceki kaldigi yerden devam ediyor.Ben en baştan baslamasini istiyorum.Var midir bir ayari ?
Hocam mi video da son izlenen kısmı kaydeder ve oradan başlatır.Ben videoları yeniden izlerken alttaki çizelgeden başa alıp o şekilde devam ediyorum.

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Kardeşim malesef bunun bir çözümü yok çünki bu videonun kaldığı yerden izlemeye devam etmesi olayı zaten bilerek hapılmış yazılımsal bir özellik bu özelliği ilk olarak apple firması iphone telefonlarında yazılımsal olarak getirmişti şimdi xaomi firmasıda getirmiş ve çokda güzel olmuş bence.Bu özelliğin amacı telefonda bir video izlerken yanlışlıkla eliniz geri tuşuna veya home tuşuna gidip bilmeden video izlemeden çıkarsanız videoyu yeniden açtığınızda tekrar baştan başlamayın zaman kaybı olmasın diye izlemeye yarım kaldığınız yerden devam edin diye böyle yazılımsal bir özellik getirilmiş, siz eğer tekrardan başlamak isterseniz kendiniz elinizle videoyu zaten geriye sarma tuşuyla en başa alıp en baştan izlemeye başlayabilirsiniz. Aslında xaomi firması bu özelliği getirmekle çok iyi yapmış ama bununla ilgili olarak mi video uygulamasının ayarlar sekmesine bununla ilgili bir ayar sekmesi koysaymış çok iyi olurmuş, ben şahsen kontrol ettim ama malesef bununla ilgili bir ayar koymamışlar ama bu çok basit bir yazılım güncellemesiyle olabilecek bir şey büyük bir sorun değil yani.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FENOMEN88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET BALCI
Cihazım
XAOMİ Mİ 8
Konular
0
Bu arada siz eğer videoların en baştan başlamasını istiyorsanız telefonunuza google playdan başka bir video oynatıcı indirebilirsiniz yada mi storeden de başka bir video oynatıcı programı indirebilirsiniz, ama bana soracak olursanız mi video uygulaması varken hiç gerek yok, ama size bir tane hatta viceo oynatıcılar arasında her türlü formattaki videoları açan bir video programı önereyim bunu indirip bir deneyin adınız kadar emin olun hiç pişman olmayacaksınız MX Player google play storede bulabilirsiniz.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

koksalemre1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Nexus 5
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar tesekkur ederim verdiginiz bilgiler ve onerileriniz icin.Ek program kullanmayi dusunmuyorum , lazim olursa mutlaka denerim Mx playeri.Dediginiz gibi bir ayar sekmesi eklenseymis bu durumla ilgili fena olmazmis.

Oyla:
Üst Alt