Sohbet Video çekimi için yardım

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
Arkadaşlar merhaba 1 hafta sonra yeğenimin sünnet düğünü var ailesi iç ve dış çekim için fotoğrafçı tutmuş ama video için çok iyi bir meblağ istediği için rafa kaldırdılar bende elimdeki var olan cihazlar ile video çekimi yapmayı düşünüyorum tabikii prof bir çekim olmasada.
Sizden ricam bana 2 konuda yardımcı olmanız

1-) Elimdeki Cihazlar: İphone 7 Plus - Xiaomi Mi8SE - Samsung Note 5 ve S8. Hangi cihaz ile daha iyi bir kalite ortaya çıkartırım ?
2-) Çekimi yaparken tripod-selfie çubuğu gibi nasıl birşey ile çekim yapmalıyım eğer aklınızda bir ürün varsa satın alma linki bırakırsanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Elinizdeki cihazların kameraları iyi hocam. Ancak video çekimi için Selfie Çubuğu ile zorlanabilirsiniz. işinizi görebilir belki ama bu işlerin ustası 'dir. Biraz tuzludur, en basiti ve en ucuzunu ekledim. :D

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elinizdeki cihazların kameraları iyi hocam. Ancak video çekimi için Selfie Çubuğu ile zorlanabilirsiniz. işinizi görebilir belki ama bu işlerin ustası 'dir. Biraz tuzludur, en basiti ve en ucuzunu ekledim. :D

Çok teşekkür ederim hocam eldeki imkanlari kullanarak bişeyler yapma yolundayız umarım başarılı olurum :))

Üst Alt