- Adım
- Fehmi uludağ
- Cihazım
- f2 pro
- Meslek
- yayınevi
- Konular
- 15
arkadaşlar video çekerken bluetooth kulaklığın microfonunu kullanabilmenin bir yolu varmı acaba
Bluetooth kulaklıklar genellikle 8bit kayıt yeteneğine sahip oluyor maalesef. Filmic proyu öneririm. Ama sizin için önemli olan ses ise Dolby on yazılımını kullanmanız. 9t nin high res sertifikası var uygulamanın hakkını veriyor. Sanki profesyonel kayıt cihazı kullanıyormuşcasına kayıt almanızı sağlıyor. Özellikle video çekim konusunda da çok başarılı. En azından odak noktası bozulmuyor.arkadaşlar video çekerken bluetooth kulaklığın microfonunu kullanabilmenin bir yolu varmı acaba
bluetooth kulaklığın microfonu için çalışır mı bilmiyorum ama open camera uygulamasıyla video çekerken harici mikrofondan kayıt yapabilmiştim. belki bluetooth kulaklıkta da işe yarar..arkadaşlar video çekerken bluetooth kulaklığın microfonunu kullanabilmenin bir yolu varmı acaba
Sanırım kulaklık seçiyor hocam ben de airdots var sıkıntı yok ama dediğim gibi 8bite düşünce rezalet kayıt yapıyorhocam filmicpro yukledim audio kisminda 2 secenek var microfon ve 9t diye her ikisinide denedim olmuyor baska bir oneriniz varmi