- Adım
- yunus
- Cihazım
- note5
- Konular
- 6
Arkadaşlar merhaba. Telefonuma crdroid 8.4 kurdum (android 12.1 sürümü). Miumi 12.5 den geçiş yaparak. Rehber - MIUI V12.5 sürümleri için twrp+root (Veri kaybı olmadan) bu konuda ki yöntem ile twrp kurmuştum fakat sistemi kurduktan sonra magisk yüklemek istediğimde twrp dosyaları şifreli olarak görüyor (telefona ekran şifresi koysam da koymasam da) biraz araştırma sonrası şifre çözebilen twrp yüklemem gerektiğini öğrendim fakat twrp yüklerken veya güncellemeye çalışırken begonia kodluları kurmama rağmen telefonum 2 kere hardbrick oldu. bu twrp sorununu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan veya yardımcı olabilecek varr mı ? telefonumu rootlamak istiyorum.
Şuanki twrp sürümüm 3.5.2_11-0 romu yükledikten sonra format data yapıp recoveryde yeniden başlatınca şifre çözülüyor fakat bu sefer de magisk yüklemye çalışınca mtp enabled yazısı yazıp twrp kendini kapayıp açıyor.
Şuanki twrp sürümüm 3.5.2_11-0 romu yükledikten sonra format data yapıp recoveryde yeniden başlatınca şifre çözülüyor fakat bu sefer de magisk yüklemye çalışınca mtp enabled yazısı yazıp twrp kendini kapayıp açıyor.
Son düzenleme: