Yardım Veri kullanımı sorunu

erdierol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi Note 10
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13
Telefon Modeli
Mi Note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar herkese merhaba, gmail uygulaması bu ay 10 günde 18 gb kullanmış arka planda, arka plan verilerini kapattım ama sizce nedeni nedir bu sorunun bir bilgisi olan var mıdır?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar herkese merhaba, gmail uygulaması bu ay 10 günde 18 gb kullanmış arka planda, arka plan verilerini kapattım ama sizce nedeni nedir bu sorunun bir bilgisi olan var mıdır?

Çok ilginç bir durum. Gmail ile bu kadar veri gönderilebiliyor mu? Sanki sizden habersiz bir işlem olmuş gibi. Şifrenizi değiştirmenizi öneririm. Bir diğer aklıma gelen unsur, google foto gibi uygulamalar yedeklerken gmail uygulaması üzerinden mi yaptı. Ama buda saçma birşey olurdu.

Oyla:

erdierol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi Note 10
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok ilginç bir durum. Gmail ile bu kadar veri gönderilebiliyor mu? Sanki sizden habersiz bir işlem olmuş gibi. Şifrenizi değiştirmenizi öneririm. Bir diğer aklıma gelen unsur, google foto gibi uygulamalar yedeklerken gmail uygulaması üzerinden mi yaptı. Ama buda saçma birşey olurdu.
Tek şüphem var kurumsal mailim var exchange göndermeye çalıştığım fotoğraflar oldu ama gönderilemedi her seferinde tekrar deniyor olabilir mi acaba

Oyla:
Üst Alt