Veri Kaybı Olmadan ROM Kurabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
TWRP üzerinden veri kaybı olmadan ROM kurabilir miyim?

Global'den EU ROM'a geçeceğim.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Maalesef. Sadece güncellerken veri kaybı yaşamazsınız

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2

Twrp' de kurmadan önce temizlik yaparken "veri kutucuğunu" işaretleme, diğer temizlemek istediklerini temizle, sonra da Rom' u yükleyerek kurulum yap. Oluyor mu, olmuyor mu anlarsın !

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Data yedeği alıp kurulumdan sonra tekrar restore yapabilirsiniz, işe yarayabilir.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51

Temiz kurulum için verilerimi silerek kurardım romları.
Yani rom kurulum aşamasının en sonu olan format data yı yaparak.
Herşeyi baştan kur ayarla işleriyle uğramaktan yorulduğum icjn5 rom kurma işinden vaz geçtim:) stok rom yüklü. . .

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Yazımı aynaya tut, oku... Cemalini görerek anlarsın...!

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Troll' den filan anlamam, forum kurallarının dışına taşma...Sen mi tayin edeceksin yazımın yumuşak veya kaba olacağını...Forumun yöneticileri var ! Konunun dışına çıkıp gereksiz bir polemiğe zorlama hiç kimseyi, bak işine !
Yalnız şuan bildiğin hakaret ediyorsunuz, buna rağmen sınırların dışına çıkmıyorum sizin gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
  • 2.5. Nezaket : Yeni üyelerimize, siz yeni bir üyeyken kendinize nasıl davranılmasını istediyseniz o şekilde davranınız. Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.

Ayrıca kuralların dışına çıkan sizsiniz.

Miuier19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Miuier19
Cihazım
Redmi 8A
Konular
2
Yalnız şuan bildiğin hakaret ediyorsunuz, buna rağmen sınırların dışına çıkmıyorum sizin gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
  • 2.5. Nezaket : Yeni üyelerimize, siz yeni bir üyeyken kendinize nasıl davranılmasını istediyseniz o şekilde davranınız. Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.

Ayrıca kuralların dışına çıkan sizsiniz.
Bu kurallar seni bağlıyor, beni bağlamıyor... Kurallara uymayan sensin. Sen diyorum, çünkü bana daha ilk yazında ''hocam'' diyerek konuyu kişiselleştiren, hitap eden sensin ve bunu aklınsıra güya bir iltifat sanıyorsun. Ardından ayrıca '' Kaba'' ve '' Troll'' diyerek bana hakaret eden sensin. Buna rağmen olgun davranıyorum.
Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışırken önce yazdıklarına, sonra da kendine aynada bak, öyle gel !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt