ASUS DSL-AC51 dual bandHangi modeli
Türknet alıyorum. Türk Telekom dan çok şükür kurtuldum. Zyxel veriyor 12 ay taksitle 867 mbps destekli vdsl2 modem. Yorumlara bakıyım bunu alabilirim.Kullandığınız internet sağlayıcı ile iletişime geçerseniz daha uyguna tarifenize ek bulabilirsiniz. VDSL e geçiş esnasında (6 ay oluyor) 300 liradan aşağı modem bulamazken Türk Telekomda tarifeye ek 24 ay ayda 8 liradan aldım. 12 ay 16 lira da yapıyorlardı tercihe kalmış değişen birşey yok.
Aynen mantıkEkstra özellikli 5ghz falan uber süper modeme ihtiyacınız yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi yapmanız daha mantıklı.
internet sağlayıcıları vdsl destekli orta seviye modemi makul fiyata veriyolar taksitle.
Hız desteği konusuna çokta takılmamak lazım hocam VDSL destekli olduğu sürece minimum 300mbit oluyor zaten. Menzil beklentiniz de çok büyük değilse ve internetten alıma göre uyguna geliyorsa alın gitsin her halukarda tatmin eder.Türknet alıyorum. Türk Telekom dan çok şükür kurtuldum. Zyxel veriyor 12 ay taksitle 867 mbps destekli vdsl2 modem. Yorumlara bakıyım bunu alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: