Varsayılan Uygulama Problemi

akayhanlar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Arladaşlar yaşadığım sorun şu google maps uygulamasında adres yazıp git dediğim zaman tarayıcıya yönlendiriyor ve oradan açıyor başka bir örnek bi yerden facebook linkine tıkladığımda bunu facebook uygulaması ile açmasını istiyorum aynı şekilde youtube linkini youtube uygulaması ile açması gibi... Yardımlarınızı bekliyorum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Varsayılan Uygulama Problemi

akayhanlar' Alıntı:
Arladaşlar yaşadığım sorun şu google maps uygulamasında adres yazıp git dediğim zaman tarayıcıya yönlendiriyor ve oradan açıyor başka bir örnek bi yerden facebook linkine tıkladığımda bunu facebook uygulaması ile açmasını istiyorum aynı şekilde youtube linkini youtube uygulaması ile açması gibi... Yardımlarınızı bekliyorum

Ayarlar, uygulamalar'a girip tarayıcıyı seçin ve varsayılanları sıfırla (clear defaults) yapın.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

akayhanlar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Varsayılan Uygulama Problemi

chatin_62 pid=14847 dateline=1419160935' Alıntı:
akayhanlar pid=14846 dateline=1419160617' Alıntı:
Arladaşlar yaşadığım sorun şu google maps uygulamasında adres yazıp git dediğim zaman tarayıcıya yönlendiriyor ve oradan açıyor başka bir örnek bi yerden facebook linkine tıkladığımda bunu facebook uygulaması ile açmasını istiyorum aynı şekilde youtube linkini youtube uygulaması ile açması gibi...  Yardımlarınızı bekliyorum

Ayarlar, uygulamalar'a girip tarayıcıyı seçin ve varsayılanları sıfırla (clear defaults) yapın.

Denedim olmadı hocam hâlâ google haritalarda adrese git dediğimde tarayıcıdan açıyor

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Cvp: Varsayılan Uygulama Problemi

akayhanlar' Alıntı:
chatin_62 pid=14847 dateline=1419160935' Alıntı:
akayhanlar pid=14846 dateline=1419160617' Alıntı:
Arladaşlar yaşadığım sorun şu google maps uygulamasında adres yazıp git dediğim zaman tarayıcıya yönlendiriyor ve oradan açıyor başka bir örnek bi yerden facebook linkine tıkladığımda bunu facebook uygulaması ile açmasını istiyorum aynı şekilde youtube linkini youtube uygulaması ile açması gibi...  Yardımlarınızı bekliyorum

Denedim olmadı hocam hâlâ google haritalarda adrese git dediğimde tarayıcıdan açıyor

Birden fazla tarayıcı varsa, diğer tarayıcı için de aynı işlemi yapın. Maps uygulamasında da yapabilirsiniz.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Üst Alt