Soru Vanced Youtube Optimizasyon Sorunu

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
Merhabalar. Önceki telefonumda Vanced Youtube kullanıyordum. Suan Note 9 Pro ya yüklemeye çalışıyorum ancak MIUI Optimizasyonu kapatın diyor. Onu kapatınca da stabil çalışmıyor galiba. Ne önerirsiniz?

OnbirinBiri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
No One
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
vanced manager ile yükleyince öyle bir sorun var galiba normal yükleyin sorun çözülecektir.

Oyla:

kemikali

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet Ali
Cihazım
Mi 4w
Konular
19
kurduktan sonra optimizasyonu tekrar açın vanced çalışmaya devam ediyor.

Oyla:

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
MIUI da durum böyle maalesef. Optimizasyonu kapatınca vanced açılıyor. Ancak uygulama izinlerini sıfırladığı için programlarınızı açarken sürekli bişeylerin izinlerini isteyecektir. Burası can sıkıcı oluyor. Diğer android cihazlarda böyle bir durumla karşılaşmadım.

Oyla:

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Sadece kurulana dek optimizasyonu kapatmanız yeterli, kurulduktan sonra miui optimizasyonunu geri açabilirsiniz kapatınca uygulamalarda izinleri tekrar vermeniz gerekiyor o kadar can sıkıcı tarafı o oluyor biraz onun dışında bunaltıcı sorun çıkartan aksi bir durum yok ben şahsen kapalı tutuyorum herhangi bir performans kaybıda görmedim şuana kadar. Yok ben kapatmak istemiyorum derseniz de apk şeklinde ayrıyetten indirirsiniz arkadaşımızın paylaştığı gibi.

Oyla:

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Sadece kurulana dek optimizasyonu kapatmanız yeterli, kurulduktan sonra miui optimizasyonunu geri açabilirsiniz kapatınca uygulamalarda izinleri tekrar vermeniz gerekiyor o kadar can sıkıcı tarafı o oluyor biraz onun dışında bunaltıcı sorun çıkartan aksi bir durum yok ben şahsen kapalı tutuyorum herhangi bir performans kaybıda görmedim şuana kadar. Yok ben kapatmak istemiyorum derseniz de apk şeklinde ayrıyetten indirirsiniz arkadaşımızın paylaştığı gibi.
Ben manager dan yükledim ve izinleri tekrar verdim. Vanced in en güzel yanlarından biri de telefondan tv ye youtube u yansıtınca tv de de reklam çıkmamasıangel~~

Oyla:

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Ben manager dan yükledim ve izinleri tekrar verdim. Vanced in en güzel yanlarından biri de telefondan tv ye youtube u yansıtınca tv de de reklam çıkmamasıangel~~

Katılıyorum. Yapanın eline sağlık. Ben genelinde adguard'ın client server'ı nı kullanıyorum. Basit bir linux tabanlı uzak sunucuya kurulum yapıp modemden uzak sunucuya bağlantı kurdurarak bütün cihazlarda reklam çıkmasının önüne geçebiliyorum tabiki bu meşakkatli ve zor olsada tüm cihazlar için çözüm sunuyor. Zor tarafı ücretsiz sunucularda verim alamayıp kaliteli güzel bir linux sunucu kiralamak dolar kurunun artışıyla ucuza bu hizmeti sunan yerlerden de alamıyoruz artık bu işlem için bilgisayarın 7/24 çalışması lazım geliyor adguard tarafında.

Oyla:

DDEMR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuammerDemir
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vanced manager ile yükleyince öyle bir sorun var galiba normal yükleyin sorun çözülecektir.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. OnbirinBiri hocamın verdiği link sayesinde Optimizasyon ile uğraşmadan kurulum gerçekleştirdim ve oturum açma problemi yaşamadım. :)

Oyla:

OnbirinBiri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
No One
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1