- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Değerli Arkadaşlar, maalesef kaşıntıma ve merakıma karşı koyamayarak, Mi Max 2 için çıkmış olan kararlı ÇİN Romunu yükledim...aşağıdaki SS den görüleceği üzere, bazı çince uygulamalar var...Muhtelif MIUI9 Beta romlara göre pek bir fark göremedim açıkcası...MIUIPro romdaki quick card bunda da mevcut (bak SS)
Ancak benim için olmazsa olmaz olan bildirimler Kilit ekrana gelmedi.....bildirim gelince,ekran aydınlanıyor bir kaç saniyeliğine ve sonra ne WA ta mesaj sayısı görünüyor, nede bildirim sayfasında.....belki temadandır diyerek, bir kaç değişik tema denedim ve maalesef sonuç değişmedi....görünen o ki, kararlı globalde de bu sorun devam edecek ve ben büyük bir ihtimalle yine MIUI9 Beta romlarla hayatıma devam edeceğim....
İnşallah bu sorunlar diğer cihazlarda olmaz....
Şu an tekrar MultiROM'a dönmüş bulunmaktayım....Bilgilerinizi rica ederim
Ancak benim için olmazsa olmaz olan bildirimler Kilit ekrana gelmedi.....bildirim gelince,ekran aydınlanıyor bir kaç saniyeliğine ve sonra ne WA ta mesaj sayısı görünüyor, nede bildirim sayfasında.....belki temadandır diyerek, bir kaç değişik tema denedim ve maalesef sonuç değişmedi....görünen o ki, kararlı globalde de bu sorun devam edecek ve ben büyük bir ihtimalle yine MIUI9 Beta romlarla hayatıma devam edeceğim....
İnşallah bu sorunlar diğer cihazlarda olmaz....
Şu an tekrar MultiROM'a dönmüş bulunmaktayım....Bilgilerinizi rica ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.