Çözüldü V12.5.4.0 RJUMIXM ne anlama geliyor?

bedoripp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Tattoo Art.
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.4.0 RJUMIXM
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar telefonum globalmi avrupa mı hindistan mı bilemiyorum bu RJUMIXM ne anlama geliyor

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
RJUMIXM kodundaki:
R = Android 11'i temsil eder. Android 11'in kısaltmalı ismi R'dir. Android 10 ise Q'dur.
JU = X3 Pro'nun kısaltması. Model numaralarının ikinci ve üçüncü harfi JU ise her zaman X3 Pro'dur bu.
MI = Global romlarda yazar. Zaten rom konularına bakarsanız konuyu açarken hangi rom olduğunu da yazıyoruz ki anlaşılsın. IN, Hindistan; ID, Endonezya romudur mesela.
XM = Genel rom olduğunu gösterir. Bu kısım bizi çok ilgilendirmiyor, operatör cihazlarıyla ilgili bir durum. Bizim cihazlarda XM oluyor.

Oyla:

bedoripp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Tattoo Art.
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RJUMIXM kodundaki:
R = Android 11'i temsil eder. Android 11'in kısaltmalı ismi R'dir. Android 10 ise Q'dur.
JU = X3 Pro'nun kısaltması. Model numaralarının ikinci ve üçüncü harfi JU ise her zaman X3 Pro'dur bu.
MI = Global romlarda yazar. Zaten rom konularına bakarsanız konuyu açarken hangi rom olduğunu da yazıyoruz ki anlaşılsın. IN, Hindistan; ID, Endonezya romudur mesela.
XM = Genel rom olduğunu gösterir. Bu kısım bizi çok ilgilendirmiyor, operatör cihazlarıyla ilgili bir durum. Bizim cihazlarda X

RJUMIXM kodundaki:
XM = Genel rom olduğunu gösterir. Bu kısım bizi çok ilgilendirmiyor, operatör cihazlarıyla ilgili bir durum. Bizim cihazlarda XM oluyor.
Mükemmel anlattınız teşekkürler ederim

Oyla:
Üst Alt