Soru Uzun süredir a2 lite kullanan var mı?

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
İyi günler arkadaşlar. 4 5 Gündür a2 lite kullanıyorum hatta yeni alıcak arkadaşlar için de yazayım Telefonu incehesap dan kvklı 1680Tl ye sipariş ettim. Sorunsuz hızlı bir şekilde geldi. Telefondan çok memnunum. Gerek hızı gerek oyun performansı hele ki bataryası muhteşem. Sürekli elimde olmasına rağmen 2 3 gün kullanıyorum çok telefona bakmayan biri 1 hafta götürür. pubg 30Dakika %4 , YouTube 1 saat 15dk baktığım da %9 şarj yiyor. Tasarımı da çok güzel. Tek eksiği kamera uygulaması bence. Neyse sorumuza gelelim. telefonu uzun süredir kullanan var mı ? Merak ettiğim konu ilk aldığınız zamandan bu yana bir düşüş var mı ve ne kadarlık bir düşüş batarya performans vb. Bunu çok merak ediyorum. Aynı performansı 1 2 yıl daha alır mıyım

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
70
2 yıl alabileceğini sanmam

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam A2 Lite kullanıcısı değilim ama telefon 2018 Temmuzda tanıtıldı yani henüz çok yeni bir cihaz batarya performansının düşmesi için en az 1 yıl gerekli.
Snapdragon 625 barındıran işlemcisi güncelleme konusunda kafalarda soru işareti yaratıyor, normal şartlarda 2 yıl güncelleme desteği verdiği biliniyor Android One cihazlarına.

30 Dakika PUBG Mobile'da %4 çok muazzam bir değer.

Son düzenleme:
Oyla:

Wrestler

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
A2 Lite
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lg g3 den sonra ısınması olmayan bataryası iyi olan bir telefon kullandıktan sonra kendimi çağ atlamış sandım.g3 te şarjım oyun oynmasam bile 2saat de biterdi.sizce bu bataryadan ne kadar süre faydalanırım

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
2 yıl rahat 3 zorlar oyun konusunda ama günlük işler için S5 var hala taş gibi mesela

Oyla:

okanalpdogan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
okan
Cihazım
Xiaomi mix2
Meslek
Telefon satış pazarlama (Esnaf)
Konular
2
2 aydır kullanıyorum aldıgım günkü performansı ile aynı sorun yasamadım 13 saate kadar ekran suresi aldigim gunler oldu 2 gun boyunca kullandim

Oyla:
Üst Alt