Yardım Uzaktan Kayıt Sonrası Videolarda Donma

furkangiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Öncelikle merhabalar;
Uzaktan kayıt sonrası telefondaki videolar galeri ve dosya yöneticisinden açmaya çalıştığımda ya açılmıyor, ya da çok geç açılıyor. Ayı şekilde youtube, facebook videolar ve instagram reels videoları da ya açılmıyor ya da çok geç açılıyor. Ayrıca bu videolar tıkladığımız zaman açılmadığında telefon 3-5 saniyeliğine kasıyor. Örnek instagram reels videolarına girdiğimde geri gitmek veya ana menüye dönmek istediğim zaman, bastıktan 3-5 saniye sonra komut algılıyor. Diğer kayıt yapan arkadaşlar da aynı şekilde mi ? Çözümü bilen varmıdır?

alieski1262

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eski
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Güncelleyiciden son güncelleme paketini indirince düzeldiğini okumuştum sabah dener misiniz

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sahcihan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan Şahin
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Öncelikle merhabalar;
Uzaktan kayıt sonrası telefondaki videolar galeri ve dosya yöneticisinden açmaya çalıştığımda ya açılmıyor, ya da çok geç açılıyor. Ayı şekilde youtube, facebook videolar ve instagram reels videoları da ya açılmıyor ya da çok geç açılıyor. Ayrıca bu videolar tıkladığımız zaman açılmadığında telefon 3-5 saniyeliğine kasıyor. Örnek instagram reels videolarına girdiğimde geri gitmek veya ana menüye dönmek istediğim zaman, bastıktan 3-5 saniye sonra komut algılıyor. Diğer kayıt yapan arkadaşlar da aynı şekilde mi ? Çözümü bilen varmıdır?

Benim de uzaktan kayıt ve bire bir aynı sorun bende de var çözüm bulamadım. Telefon en son güncel global kararlı sürümde. En son buraya üye oldum. Yeni bir hata galiba hiç bahseden yok bu konuda. Facebook gruplarına yazdım, imei atan elemana yazdım, telegram kanalına girdim kimse bilmiyor. Rom değişelim dedi bir arkadaş onu deneyecez bakalım

Oyla:

sahcihan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cihan Şahin
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Arkadaşın tavsiyesi ve yardımıyla k30 pro eu rom 12.1.3 kurduk sorunlar gitti.

Oyla:

furkangiller

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende dün sitem güncellemesinden"en son paketi indir" diyerek son güncellemeyi tekrar kurdum. Şuanlık bende de sorun çözüldü.

Oyla:

Taludze

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
Konular
0
ben imei işlemi yapıyorum, her türlü romu falan denedim. benim önerim imei rep işlemi sonrası eu roma geçiş yapmanız, yada illaki global kullanmak istiyorsanız sıfırdan fastboot rom kurunuz sorun düzelecektir.

Oyla:
Üst Alt