Yardım uzaktan bağlantı ile yardıma ihtiyacım var ?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
arkadaşlar twrp yüklerken twrp ekranında kaldı. dokunmatik çalışmıyor işin garibi telefonda açılmıyor powere bastıgımda tekrar twrp ekranı geliyor. yeni rom yüklersem düzeleceğini söylediler fakat mi flash telefonu görmüyor. lütfen yardım edin sabahtan beri bununla uğraşıyorum

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
çok basit pc telefonu görüyorsa ya bir custom rom indir at yada bunu yapamam diyorsan ses açma+power basılı tut 1 dk falan fastboota açılır cihaz oradan yüklersin fastboot romunu

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
arkadaşlar twrp yüklerken twrp ekranında kaldı. dokunmatik çalışmıyor işin garibi telefonda açılmıyor powere bastıgımda tekrar twrp ekranı geliyor. yeni rom yüklersem düzeleceğini söylediler fakat mi flash telefonu görmüyor. lütfen yardım edin sabahtan beri bununla uğraşıyorum

her hangi bir sonuç alamazsınız gece özel mesaj yoluyla bana ulaşın hocam uzak bağlantı ile bakalım.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok basit pc telefonu görüyorsa ya bir custom rom indir at yada bunu yapamam diyorsan ses açma+power basılı tut 1 dk falan fastboota açılır cihaz oradan yüklersin fastboot romunu
fastboottan rom yükleyecektim fakat miflash telefonu birtürlü görmedi anlamadım driverler falan da kurulu

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
her hangi bir sonuç alamazsınız gece özel mesaj yoluyla bana ulaşın hocam uzak bağlantı ile bakalım.
hocam bu işlerde yeniyim. miflash ile fastboottan rom yüklemeyi denedim fakat telefonu görmedi. gece sizinle iletişime geçeceğim kaç gibi yazmamı istersiniz ?

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
tamam hocam o zaman twrp hiçbir türlü çalışmıyor mu ayrıca ses tuşları ve power tuşu çalışıyor mu peki twrp ekranında eğer öyle ise twrp'de zaten pc telefonu görür cihazınıza uygun romu indirin .zip uzantılı sonra cihaz hafızasına atıp yükleyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
tamam hocam o zaman twrp hiçbir türlü çalışmıyor mu ayrıca ses tuşları ve power tuşu çalışıyor mu peki twrp ekranında eğer öyle ise twrp'de zaten pc telefonu görür cihazınıza uygun romu indirin .zip uzantılı sonra cihaz hafızasına atıp yükleyin büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
hocam şuan pc görüyor telefonu evet. aslında amacım lineage romunu yüklemekti zip halinde dahili hafızaya mı atacagım ? sonrasında ne yapacagım ;?

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
hocam cihazın bootloader kilidi açık mı

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
fastboot ekranı için sürücüleri bi yerden temin edin isterseniz sonra flashlama yaparsınız sürücüleri halletseniz gerisi gelir sanırsam
fastboot ekranına gitmek için de ses kısma+güç tuşlarına basılı tutun orda mi flash görecektir cihazı flashlayabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt