Yardım Uygulamayı SD karta taşıma

İDRİS USLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İdris
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Redmi Note 5 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazim redmi Note 5 pro. Uygulama ayarlarından depolamaya bastığımda SD kart filan gözükmüyor sadece boyutu yazıyor. Uygulamayı SD karta taşımak istiyorum.lutfen yardim.ayrica rom filan nedir ne işe yarar yüklemek gerekirmi

Cabbar123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cabbar
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
İlk sorun için eski samsung telefonum için sd card masterdı yanlış hatırlamıyorsam o uygulamaydı onla düzeltiliyor ama root gerkiyordu. Cihazın rootsuzsa bazı luckpatcher sürümleri sd karta atmayı destekliyor bir dene derim.
2.si rom nedir?
Cihaz arayüz yazılımı diyebiliriz. Romdan roma farklılık gösterir yararları ve zararları. Araştırıp sizin için en uygun romu bulmanız gerek. Ben gereksiz sistem uygulamarını kaldırmak istiyorum falan diyorsanız ve miui 9daysanız şunu öneririm:

Ama yok yüz tanıma olsun kernelini değiştireyim gpuyu zorlayayım diyor iseniz remix rom var onu öneririm.

Ben MIUI arayüzünden sıkıldım stock android veya başka bir arayüze geçmek istiyorum diyorsanız bir sürü rom var.

Yada bunlardan başka bir istediğiniz varsa forumları araştırınız.
Önerdiğim forumlar: xda, en.miui.com, Mıuı türkiye.
İsteğinize göre rom bulamadıysanız başlık açın hocalarımız yardımcı olurlar.

Oyla:

İDRİS USLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İdris
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim rom bilgisi için ve yeni güncellemeyle cihazımin android pie olacagini söylüyorlar (redmi Note 5 pro) ama ben mi ui arayüzüne alıştım güncellememek gibi bir şey olabilir mi ? Luypachtera bakacağım hocam sagolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk sorun için eski samsung telefonum için sd card masterdı yanlış hatırlamıyorsam o uygulamaydı onla düzeltiliyor ama root gerkiyordu. Cihazın rootsuzsa bazı luckpatcher sürümleri sd karta atmayı destekliyor bir dene derim.
2.si rom nedir?
Cihaz arayüz yazılımı diyebiliriz. Romdan roma farklılık gösterir yararları ve zararları. Araştırıp sizin için en uygun romu bulmanız gerek. Ben gereksiz sistem uygulamarını kaldırmak istiyorum falan diyorsanız ve miui 9daysanız şunu öneririm:

Ama yok yüz tanıma olsun kernelini değiştireyim gpuyu zorlayayım diyor iseniz remix rom var onu öneririm.

Ben MIUI arayüzünden sıkıldım stock android veya başka bir arayüze geçmek istiyorum diyorsanız bir sürü rom var.

Yada bunlardan başka bir istediğiniz varsa forumları araştırınız.
Önerdiğim forumlar: xda, en.miui.com, Mıuı türkiye.
İsteğinize göre rom bulamadıysanız başlık açın hocalarımız yardımcı olurlar.
Hocam ayrıca cihazima root atmak istiyorum sizce atmalimiyim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt