Soru Uygulamanın Yedeğini Alma

fruion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TUNAHAN
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
2
Arkadaşlar selam.Poco x3 Telefona root atıcam fakat bir tane uygulama var yedeğini almam lazım.Şöyleki root atarsam uygulamaya tekrar giriş yapamam cihaz değişmiş olarak görecek çünkü uygulama ve tekrar giriş yapmam imkansız.Uygulamayı önbelleği dahil nasıl yedek alırım.Yani formatladığımda uygulamayı tekrar eski ayarlarıyla ve açık olan kullanıcıyla girmesini istiyorum.
Tşk.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
23
Arkadaşlar selam.Poco x3 Telefona root atıcam fakat bir tane uygulama var yedeğini almam lazım.Şöyleki root atarsam uygulamaya tekrar giriş yapamam cihaz değişmiş olarak görecek çünkü uygulama ve tekrar giriş yapmam imkansız.Uygulamayı önbelleği dahil nasıl yedek alırım.Yani formatladığımda uygulamayı tekrar eski ayarlarıyla ve açık olan kullanıcıyla girmesini istiyorum.
Tşk.
Bunu yapmak için yine roota ihtiyaç var fakat bazı uygulamalar da uygulama verisinin yedeğini alsanız dahi cihazı değişmiş olarak görüyor ve o yedeği uygulama silip 0 dan tekrardan karşınıza geliyor. Bizzat sorunu yaşadığım uygulamalar Instagram, Reddit. Ek olarak eğer bootloader kilidiniz açıksa cihaza root atmanız dahilinde cihaz sıfırlanmaz.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Tşk.
Uygulamanın buluta kayıt, yedekleme tarzı hizmetleri yoksa yapmanız için roota ihtiyacınız var. Bootloader açıksa root atarken telefon sıfırlanmaz, uygulama bilgileri kalır. Ancak bootloader kapalıysa önce onu açmanız lazım onu açarsanız sıfırlanır.

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Swift Backup ile yedek alır ve SSAID ayarını açarsanız(kendisi açık olması lazım, kontrol edip emin olun) o uygulama için cihazınızın o anki idsini yedekler ve geri yükleme sonrası o uygulama cihazın eski idsini görür, uygulamayı geri yükledikten sonra açmadan önce telefonu yeniden başlatmanız gerekiyor. Root gerekli tabii fakat shizuku + adb yada shizuku + wireless debugging ile de çalıştığı yazıyor, kendim denemediğim için kesin çözüm olur diyemiyorum fakat root ile SSAID olayının çalıştığından eminim, birkaç uygulamada bu şekilde geri yükleme yaparak uğraşmadan kullanıyorum.

Üst Alt