Soru Uygulamanın Sisteme Oluşturdu Dosyalar

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
Arkadaşlar bi uygulamanın sisteme 'sdkart' ve sistemin '0' klasörüne oluşturduğu görünen ve görünmeyen dosyalarını takip edebilmeye yarayan proğram varmı? Telefonumda bi oyun var. İkinci üyeliği ayni cihazdan açmam gerekiyor. Bu oyun biryerlere klasör oluşturuyor lakin bulamıyorum. Cihazın fabrika ayarlarına dönersem komple wipe yaparsam acak ikinci üyeliği açabiliyorum. Ayrıntılı şekilde takip edeceğimiz bir yöntem yada uygulama varmı? Teşkkürler.

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ayarlar/çift uygulamalar altından yapmayı denediniz mi?
Hocam ikinci üyeliği açmanın bir yöntemi daha var aslında, ikinci alandan 2. açıyorum ama daha fazla olmuyor. Ben daha fazla açmak istiyorum. Sistemde oluşturduğu dosyaları tek tek tespit etsem sınırsız açabilirim diye düşünüyorum. Sizin dediğiniz çift uygulamaları hiç denemedim. Şimdi deneyeceğim

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar bi uygulamanın sisteme 'sdkart' ve sistemin '0' klasörüne oluşturduğu görünen ve görünmeyen dosyalarını takip edebilmeye yarayan proğram varmı? Telefonumda bi oyun var. İkinci üyeliği ayni cihazdan açmam gerekiyor. Bu oyun biryerlere klasör oluşturuyor lakin bulamıyorum. Cihazın fabrika ayarlarına dönersem komple wipe yaparsam acak ikinci üyeliği açabiliyorum. Ayrıntılı şekilde takip edeceğimiz bir yöntem yada uygulama varmı? Teşkkürler.
2.ekranı açtığınızda partisyonları da değişiyor. Ana ekrandan gördüğünüz/ açtığınız dosyalar, uygulamalar 2.ekranda görünmüyor. Yada 2.ekranda görünen /açılan dosyalar ana ekranda görünmüyor.
2.ekran tamamen farklı bir cihaz gibi oluyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
2.ekranı açtığınızda partisyonları da değişiyor. Ana ekrandan gördüğünüz/ açtığınız dosyalar, uygulamalar 2.ekranda görünmüyor. Yada 2.ekranda görünen /açılan dosyalar ana ekranda görünmüyor.
2.ekran tamamen farklı bir cihaz gibi oluyor.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
İkinci alan olayı dediğiniz gibi tamamen farklı cihaz olduğu için işimi görüyor lakin 3. kez aynı işlemi yapamıyorum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İkinci alan olayı dediğiniz gibi tamamen farklı cihaz olduğu için işimi görüyor lakin 3. kez aynı işlemi yapamıyorum.
3.kez derken ne demek istediğinizi anlamadım. 2.ekranda da gizlemek istediğiniz bir uygulama varsa size özel bir çözüm gerekir. 3.Parti uygulamalar haricinde yapacak birşey yok görünüyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Hocam uygulamalar sistem içerisinde sadece ve sadece "data/data/" klasörüne uygulama paketi adında klasörler oluşturur ve içlerinde kullanıcılara ait kişisel bilgiler,databaseler saklanır. Sd-karta attıkları sistemde fazla yer kaplayacağı için atamazlar.

Üst Alt