Soru Uygulamaların İnternet Kullanımını Engelleme

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Merhaba,
Bazı oyunlarda reklam çıktığı için interneti kapatıyorum. Ama bunun yerine o oyunun ineternet kullanmasını engellemek istiyorum bu ayarı nasıl yapabilirim.
MİUİ: 9.5

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Merhaba,
Bazı oyunlarda reklam çıktığı için interneti kapatıyorum. Ama bunun yerine o oyunun ineternet kullanmasını engellemek istiyorum bu ayarı nasıl yapabilirim.
Yapamazsın internet kullanan oyunlar bu olayla bütünleşiktir , bunun tek çözümü var oda satın almak .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Merhaba,
Güvenlik-uygulamalar-veri kullanımını kısıtla mobil veri yada wifi

MI 5s Eu Rom 8.8.9

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Adguard kullanabilirsin Google Play Store da bulunmuyor maalesef. Google Ads politikalarına karşı geldiği için ama apk olarak bulabilirsin. Hem cihazında ki tüm uygulamarın reklamlarını engeller aktif iken hemde seçtiğin uygulamanın internet verisini engelleyebilirsin.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenlik-uygulamalar-veri kullanımını kısıtla mobil veri yada wifi

MI 5s Eu Rom 8.8.9
Teşekkürler. İşe yaradı.
Adguard kullanabilirsin Google Play Store da bulunmuyor maalesef. Google Ads politikalarına karşı geldiği için ama apk olarak bulabilirsin. Hem cihazında ki tüm uygulamarın reklamlarını engeller aktif iken hemde seçtiğin uygulamanın internet verisini engelleyebilirsin.
Kullanmak ne kadar mantıklı sorun çıkar mı bilmem ama bir indirip denerim.

İndirmek için siteye girdiğimde satın al tuşu vardı. Satın almadan indirsek fark eder mi?

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Bir sorun çıkarmaz tamamen güvenilir uygulamadır.Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün kadar deneme süresi vardı. Biraz araştırma ile modded apk sürümünü bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir tartışmaya açık konusu.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun çıkarmaz tamamen güvenilir uygulamadır.Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün kadar deneme süresi vardı. Biraz araştırma ile modded apk sürümünü bulabilirsiniz ama ne kadar güvenilir tartışmaya açık konusu.
Uygulamayı indirdim şu an forumda da reklam çıkmıyor oyunlarda da. Ama içime pek sinmedi.

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Ana çalışma mantığı şöyle VPN denilirken telefonunuzun VPN özelliği kullanılıyor sadece. Amaç ise "tüm ağ trafiğini filtrelemek" bunu telefonlarda yalnızca VPN ile yapabilirsiniz.
Siz AdGuard VPN açtığınızda, AdGuard sunucularına bağlanmıyorsunuz! Tekrar ediyorum, uzak bir sunucuya ülkeye bağlanmıyorsunuz. VPN sizin telefonunuza kuruludur. Amaç tüm trafiği filtreler üzerinden geçirmektir. Ancak bu şekilde reklamları engelleyebilirsiniz. Bankacılık ve alışveriş gibi işlemlerinizi AdGuard açıkken rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Zaten filtrelemenin sakıncalı olduğu Bankacılık uygulamalarında AdGuard filtreleme yapmaz. Bu işlem otomatik gerçekleşir. Basitçe lütfen tekrar okuyun, normalde bilgisayrımıza kurduğumuz VPN'ler uzaktaki başka bir ülkede sunucuya bağlanır. Ve trafiğimiz bu ülkeden akar. Ancak Adguard VPN sunucusu direkt telefonunuzda kuruludur. Yani uzak sunuculara trafiğiniz iletilmez. Gizlilik konusunda endişe edilecek durum yoktur.

Oyla:

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Ana çalışma mantığı şöyle VPN denilirken telefonunuzun VPN özelliği kullanılıyor sadece. Amaç ise "tüm ağ trafiğini filtrelemek" bunu telefonlarda yalnızca VPN ile yapabilirsiniz.
Siz AdGuard VPN açtığınızda, AdGuard sunucularına bağlanmıyorsunuz! Tekrar ediyorum, uzak bir sunucuya ülkeye bağlanmıyorsunuz. VPN sizin telefonunuza kuruludur. Amaç tüm trafiği filtreler üzerinden geçirmektir. Ancak bu şekilde reklamları engelleyebilirsiniz. Bankacılık ve alışveriş gibi işlemlerinizi AdGuard açıkken rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Zaten filtrelemenin sakıncalı olduğu Bankacılık uygulamalarında AdGuard filtreleme yapmaz. Bu işlem otomatik gerçekleşir. Basitçe lütfen tekrar okuyun, normalde bilgisayrımıza kurduğumuz VPN'ler uzaktaki başka bir ülkede sunucuya bağlanır. Ve trafiğimiz bu ülkeden akar. Ancak Adguard VPN sunucusu direkt telefonunuzda kuruludur. Yani uzak sunuculara trafiğiniz iletilmez. Gizlilik konusunda endişe edilecek durum yoktur.
Bütün oyunlarda çalıştı ancak 1 oyunumda çalışmadı bunun dışında güzel çalışıyor.

Oyla:
Üst Alt