Yardım Uygulamaların Geç Açılması

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.5
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese mutlu huzurlu yıllar diliyorum.
Bugün önceki romumdan memnun olmadığım için yeni çıkan miui12.5 port romuna geçiş yaptım rom genel olarak iyi fakat uygulamalar çok geç açılıyor. Yani baya gözle görülür elle tutulur bi fark var önceki roma göre ayarlarından bakıyorum cpu hızını 1.7ghz gösteriyor.(orijinali 2.0ghz) acaba daha yüksek ghz li bir kernel yüklemek sorunu bi nebze olsun azaltır mı? Yani telefonu hızlandırır mı? Daha önce çok rom attım ama hiç kernel değiştirmedim ondan size danışmak istedim.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam animasyonlar çok ağır o yüzden oluyor. Ben mix2 kullanıyorum bende de geç açıldığını görüyordum. Animasyonlar 0.5 yapmayı deneyin daha hızlı açıldığını göreceksiniz.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam animasyonlar çok ağır o yüzden oluyor. Ben mix2 kullanıyorum bende de geç açıldığını görüyordum. Animasyonlar 0.5 yapmayı deneyin daha hızlı açıldığını göreceksiniz.
yok hocam benim sorunum sizinkinden farklı. Rom da sorun var sanırım. Animasyonları tamamen kapatsam da aynı. çözümü rom değiştirerek buldum hocam. Yine de değerli yorumunuz için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt