Soru Uygulamaları Yedekleme

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar iyi geceler, cihazımda bulunan uygulamaların yedeğini alabileceğim bir uygulama yada program mevcut mu? Mi Pc suite cihazımla uyumlu olmadığı için cihazı görmüyor, bulut yedekleme kullanmıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, miui bütün uygulamaları yedeklemiyor, desteklenmiyor diyor. Sadece oyunları ve kendi uygulamalarını alıyor, bankaların uygulamaları sosyal medya uygulamaları video müzik çalar uygulamalarını yedeklemiyor.

Son düzenleme:

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Bulut kullanmıyorum demişsiniz ama eğer root yoksa mi cloud en güzel yedekleme seçeneği sanırım . İlk kurulumda format bile atılsa tüm uygulamalar yükleniyor bazen bazı uygulamalar çalışmıyor sadece . Eğer root varsa titanium Back-Up bu işin erbabı verilerinize kadar herşeyi yedekliyor . Yine migrate root olmak kaydıyla işini sadece uygulama anlamında güzel yapıyor .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Arkadaşlar iyi geceler, cihazımda bulunan uygulamaların yedeğini alabileceğim bir uygulama yada program mevcut mu? Mi Pc suite cihazımla uyumlu olmadığı için cihazı görmüyor, bulut yedekleme kullanmıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın, miui bütün uygulamaları yedeklemiyor, desteklenmiyor diyor. Sadece oyunları ve kendi uygulamalarını alıyor, bankaların uygulamaları sosyal medya uygulamaları video müzik çalar uygulamalarını yedeklemiyor.
Hocam amacınız sadece uygulamaları tekrar indirmekten kurtulmak ise apk extractor programı ile uygulamaların apklarini çıkarıp sonra tekrar kurabilirsiniz. Rootsuz. Ama ben verilerimi de yedeklemek istiyorum derseniz root gerekir ve titanyum backup ile yedek almanız gerekir

Oyla:
Üst Alt