Yardım Uygulamalar

TITANIUMX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi 12 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi 12 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar xiaomi 12 lite kullanıcısıyım şöyle bir sorunum var biliyorsunuz cihaz ekran hz'i 120 fakat bazı uygulamalarda ekran hz'i 60 hz gibi çalışıyo yani sanki uygulama kasıyormuş hissi veriyor örnek vermek gerekirse YouTube, mi video gibi uygulamalarda böyle oluyor bunlara çözüm var mıdır?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar xiaomi 12 lite kullanıcısıyım şöyle bir sorunum var biliyorsunuz cihaz ekran hz'i 120 fakat bazı uygulamalarda ekran hz'i 60 hz gibi çalışıyo yani sanki uygulama kasıyormuş hissi veriyor örnek vermek gerekirse YouTube, mi video gibi uygulamalarda böyle oluyor bunlara çözüm var mıdır?

Uygulamaların bazıları maalesef 60hz çalışmayı destekliyor.

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
BL kilidini aç root at smarthertz uygulamasını indir oradan istediğin uygulamaya ekran yenileme hızını ayarla önerim budur

Oyla:

TITANIUMX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi 12 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BL kilidini aç root at smarthertz uygulamasını indir oradan istediğin uygulamaya ekran yenileme hızını ayarla önerim budur
Teşekkür ederim root atmayı düşünmüyorum garantim devam ediyor

Oyla:
Üst Alt