Yardım uygulamalar kendiliğinden kapanıyor

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.0.5
Telefon Modeli
mi 11t
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar ben mi 11t kullanıyorum nerdeyse tüm uygulamalar kendiliğinden kapanıyor crome bile arama yaptırmıyor hata veriyor sebebi ne olabilir android sistem wiev web teki güncellemeleri kaldırdım yine olmadı

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Uygulamalar durduruldu yada uygulamalar kapanıyor sorunu bahsettiğin gibi android system webwiev ile alakalı
android system webwiev güncellemesini kaldırmak, olmazsa tüm verilerini silip tekrardan güncellemekte gerekebilir.
bunu uygulamalardan tüm uygulamaları göster yaparak android system webwiev e girerekte yapabiliriz.
Play storeden yine webwieve girerekte yapabiliriz.
Sonrasında istersen play storenin tüm verilerini temizle yapabilir ve telefonu yeniden de başlatabilirsin.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
merhaba arkadaşlar ben mi 11t kullanıyorum nerdeyse tüm uygulamalar kendiliğinden kapanıyor crome bile arama yaptırmıyor hata veriyor sebebi ne olabilir android sistem wiev web teki güncellemeleri kaldırdım yine olmadı
Hocam bootloader kilidinizin açık olduğunu gördüm hiç uğraşmak istemiyorsanız kalıcı çözüm olması için sıfırdan rom atın. 11t'de miui 12.5 sürümleri güzel çalışıyor 12.5e geçiş yapabilirsiniz. Stabil de hem. 12.5te bu sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.

Oyla:

mcelik3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bootloader kilidinizin açık olduğunu gördüm hiç uğraşmak istemiyorsanız kalıcı çözüm olması için sıfırdan rom atın. 11t'de miui 12.5 sürümleri güzel çalışıyor 12.5e geçiş yapabilirsiniz. Stabil de hem. 12.5te bu sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.
zaten 12.5 kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamalar durduruldu yada uygulamalar kapanıyor sorunu bahsettiğin gibi android system webwiev ile alakalı
android system webwiev güncellemesini kaldırmak, olmazsa tüm verilerini silip tekrardan güncellemekte gerekebilir.
bunu uygulamalardan tüm uygulamaları göster yaparak android system webwiev e girerekte yapabiliriz.
Play storeden yine webwieve girerekte yapabiliriz.
Sonrasında istersen play storenin tüm verilerini temizle yapabilir ve telefonu yeniden de başlatabilirsin.
hocam hepsini denedim garip bir şekilde olmuyor nedense

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
zaten 12.5 kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hepsini denedim garip bir şekilde olmuyor nedense
Sıfırdan rom atın bazen yazılımsal hata oluyor bunlar. Zaten bl kilidiniz açık yani çok uğraştırmaz.

Oyla:
Üst Alt