Y youarewelcome Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım adnan Cihazım Mi 8 SE Yaş 26 Konum adana Katılım 29 Mayıs 2019 Konular 2 Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 Puanları 3 19 Temmuz 2020 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası 11.0.2 kararlı Telefon Modeli Mi 9 se Bootloader Kilidi Açık Arkadaşlar şu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mıdır? Telefonuma YouTube vanced yükledikten sonra ekrandaki simgeler/logolar böyle oldu. Ekli dosyalar IMG_20200719_131850.jpg 346,6 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar şu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mıdır? Telefonuma YouTube vanced yükledikten sonra ekrandaki simgeler/logolar böyle oldu.
CraweL Emekli Yönetici Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Note 8 Pro Meslek Öğrenci Konum Osmaniye Katılım 6 Şubat 2019 Konular 461 Mesajlar 7.183 Çözümler 1 Tepkime puanı 16.903 Puanları 438 19 Temmuz 2020 #2 Geliştirici seçeneklerinden MIUI optimizasyonu geri açtıktan sonra cihazını yeniden bașlatırsanız düzelecektir. Oyla: Oyla 0 Downvote
Geliştirici seçeneklerinden MIUI optimizasyonu geri açtıktan sonra cihazını yeniden bașlatırsanız düzelecektir.
Y youarewelcome Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım adnan Cihazım Mi 8 SE Yaş 26 Konum adana Katılım 29 Mayıs 2019 Konular 2 Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 Puanları 3 19 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CraweL' Alıntı: Geliştirici seçeneklerinden MIUI optimizasyonu geri açtıktan sonra cihazını yeniden bașlatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sorun düzeldi. Oyla: Oyla 0 Downvote
CraweL' Alıntı: Geliştirici seçeneklerinden MIUI optimizasyonu geri açtıktan sonra cihazını yeniden bașlatırsanız düzelecektir. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sorun düzeldi.