Yardım Uygulama kasası

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
İyi forumlar arkadaşlar ; global V14.0.2.0.TKLMIXM kullanmaktayım ve cihazımda ana ekran kısmında ''UYGULAMA KASASI'' diye bir kısım yok...
ama uygulama kasası adında bir uygulama var ve tıkladığımda açılıyor ama sol çekmeceye entegre olmuyor..
konu ile ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var.... herkese iyi günler şimdiden..

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Global ve eea da gizlilik sebebiyle widgetler sadece o uygulama içinde kullanılıyor sunanlik ayar vs. seçeneği yok. Belki ileride yan kaydırma özelliği gelir 🥲

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
İyi forumlar arkadaşlar ; global V14.0.2.0.TKLMIXM kullanmaktayım ve cihazımda ana ekran kısmında ''UYGULAMA KASASI'' diye bir kısım yok...
ama uygulama kasası adında bir uygulama var ve tıkladığımda açılıyor ama sol çekmeceye entegre olmuyor..
konu ile ilgili değerli fikirlerinize ihtiyacım var.... herkese iyi günler şimdiden..
Google Discover'ın nesi kötü?Uygulama Kasası zaten yavaşlatıyor telefonları.

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global ve eea da gizlilik sebebiyle widgetler sadece o uygulama içinde kullanılıyor sunanlik ayar vs. seçeneği yok. Belki ileride yan kaydırma özelliği gelir 🥲
belki güncelleme ile gelebilir mantıklı...ne diyelim sağlık olsun...teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google Discover'ın nesi kötü?Uygulama Kasası zaten yavaşlatıyor telefonları.
yapıcak bişey yok malesef onu deneyeceğiz artık....sağolun

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
belki güncelleme ile gelebilir mantıklı...ne diyelim sağlık olsun...teşekkürler

yapıcak bişey yok malesef onu deneyeceğiz artık....sağolun
Ben uygulama kasasından nefret ederim.Türkiye romunda Redmi 10 telefonumu baya yavaşlattırdı.Şuan Normal Global Romdayım çok daha iyi telefonum

Hem ben sürekli Google uygulamasından Discoverdan içerikleri okuduğum için Google Discover daha iyi.TR romda sürekli uygulamanın kendisine girmek gerekiyordu

sleepwalker_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MT
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
4

Sorunuza net cevap verilmemiş. Şayet uygulama yüklü ise ayarlar-ana ekran ayarlarına gidin. 2. sırada -1 ekran diye bir seçenek var oraya girin, uygulama kasası ve google discover seçenekleri var ise uygulama kasasını seçin. Daha sonra ana ekranda iken en sola çektiğinizde uygulama kasasının açılması gerekir.

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunuza net cevap verilmemiş. Şayet uygulama yüklü ise ayarlar-ana ekran ayarlarına gidin. 2. sırada -1 ekran diye bir seçenek var oraya girin, uygulama kasası ve google discover seçenekleri var ise uygulama kasasını seçin. Daha sonra ana ekranda iken en sola çektiğinizde uygulama kasasının açılması gerekir.
malesef seçeneklerde sadece google discover mevcut, uygulama kasası yok...romu değiştirerek hallettim durumu başka roma geçtim....ilgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
25
malesef seçeneklerde sadece google discover mevcut, uygulama kasası yok...romu değiştirerek hallettim durumu başka roma geçtim....ilgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Başka roma format trwp vs. Hariç günceleme yöntemiyle geçme şansı varmı

Üst Alt