Çözüldü Uygulama kapatıyorum ön bellek siliniyor

MertUyar55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
XiaomiNote8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 11.0.4
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, arkadaşlar yeni cihaz aldım note8 pro gayet memnunum mı band 3 u de bağladım mis ama bir sorun var çok uygulama açınca sol en alttaki düğmeden açık uygulamaların altındaki carpiya basıyorum hepsini kapatsın diye cihaz kapatmanın dışında ön belleği de temizliyor.
Bu iyi birşey ama mı band in uygulaması açık kalmalı arka planda o gidiyor VPN kullaniyorum reklamlar için o gidiyor tekrar açmam gerekiyor. Ayarlardan arka planda otomatik çalıştır açık programlarda başka çözümü olan varsa lütfen yazsin.

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
hocam son kullanılan uygulamalar bölümüne geçince kapatılmasını istemediğin uygulamanın üzerine basılı tut. en üstte kilit işareti var ona basarsan artık son uygulamaları kapatsan dahi seçtiklerin kapatılmayacak..

Oyla:

MertUyar55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
XiaomiNote8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam son kullanılan uygulamalar bölümüne geçince kapatılmasını istemediğin uygulamanın üzerine basılı tut. en üstte kilit işareti var ona basarsan artık son uygulamaları kapatsan dahi seçtiklerin kapatılmayacak..
Babacan sen birtanesin ya sağolasın sorun çözülmüştür. Birde keşke orda öyle asılı kalmasa gizlense arkada ama herhalde böyle alisicaz :)

Oyla:
Üst Alt