S sancar55 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sefa sancar Cihazım mı4-lte Yaş 31 Konum samsun Katılım 5 Şubat 2016 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Mart 2016 #1 arkadaslar mi4 cıhazım fabrıka ayarlarına cevirdikten sonra uygulama izinlerini duzenleyemedım ne yapmam gerek
arkadaslar mi4 cıhazım fabrıka ayarlarına cevirdikten sonra uygulama izinlerini duzenleyemedım ne yapmam gerek
sw33tking Offical Developer Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Faruk K Cihazım Redmi 6 Pro Meslek Technician Konum Karacabey/Bursa Katılım 9 Şubat 2015 Konular 90 Mesajlar 4.639 Tepkime puanı 1.819 Puanları 188 6 Mart 2016 #2 Araçlar (Güvenlik) Uygulaması > İzinler Kısmından Ayarlayabilirsiniz. İzinler Kısmı Kapalı İse, İzinler Kısmına Girdiğinizde Sağ Üst Köşedeki Ayar Düğmesine (Yanyana 3 Nokta) Tıklayıp, İzinleri Aktif Edin. Son düzenleme: 7 Mart 2016 Oyla: Oyla 0 Downvote
Araçlar (Güvenlik) Uygulaması > İzinler Kısmından Ayarlayabilirsiniz. İzinler Kısmı Kapalı İse, İzinler Kısmına Girdiğinizde Sağ Üst Köşedeki Ayar Düğmesine (Yanyana 3 Nokta) Tıklayıp, İzinleri Aktif Edin.
S sancar55 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım sefa sancar Cihazım mı4-lte Yaş 31 Konum samsun Katılım 5 Şubat 2016 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 teesekkurler Oyla: Oyla 0 Downvote