Yardım Uygulama İle Root

Emir Timur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yankii
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonum kısa bir süre sonra garanti dışı kalıcak root atıp geniş özelliklerinden faydalanmak istiyorum lakin karantina dolayısıyla dışarı çıkamıyorum bu yüzden bilgisayar üzerinden root işlemi yapamam o yüzden program üzerinden root atmaya düşündüm internette araştırdım çok büyük bilgi kirliliği olduğu için size başvurmak istedim , kullandığınız ,bildiğiniz tavsiye edeceğiniz root programı varmı note 7 için yada bu işlem programla halledebilirmiyim

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar telefonum kısa bir süre sonra garanti dışı kalıcak root atıp geniş özelliklerinden faydalanmak istiyorum lakin karantina dolayısıyla dışarı çıkamıyorum bu yüzden bilgisayar üzerinden root işlemi yapamam o yüzden program üzerinden root atmaya düşündüm internette araştırdım çok büyük bilgi kirliliği olduğu için size başvurmak istedim , kullandığınız ,bildiğiniz tavsiye edeceğiniz root programı varmı note 7 için yada bu işlem programla halledebilirmiyim
Hocam bootloader kilidini açmak için bilgisayar lazım. Onu açmadan root atamazsınız :(

Oyla:

Emir Timur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yankii
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bootloader kilidini açmak için bilgisayar lazım. Onu açmadan root atamazsınız :(
Yahu onca telefon kullandım hepsinide rootladım çin malı bir telefonun bu kadar zor olduğuna halen daha inanamıyorum

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yahu onca telefon kullandım hepsinide rootladım çin malı bir telefonun bu kadar zor olduğuna halen daha inanamıyorum
Hocam zamanında yazılım değişikliği vs yapılarak marka karalanmaya çalışıldığı için böyle bir önlem almışlar. Hem bu işlerden anlamayanları uzak tutmak için hem de gizliliği korumak adına bence gayet de mantıklı

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
Kilit açmak içinde, sonrasında twrp kurmak içinde bilgisayar şart. başka yolu yok maalesef

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
Pixel 9 Pro XL
Konular
498
çin malı telefon markaları; Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi, OnePlus
BL kilidini açmadan işlem yapamazsınız. BL kilidi için pc şart.

Oyla:
Üst Alt