Depolama izni verdiniz mi uygulamayaYok hocam hicbirsey kurmadım ama böyle hata veriyor masik rom 13.3 yüklü
Hocam uygulamanin adı nedir tam olarak?Evet hocam bütün izinler verildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle bir hata alıyorum yardım edebilirmisinz
Hocam uygulama ismiHocam uygulamanin adı nedir tam olarak?
Hocam nsl bakabilirizMasik romun içinde reklam engelleme var diye biliyorum ama isterseniz host dosyasını kontrol edin.
Hocam es dosya yöneticisini indirin ve girin. Yandaki sekmeden root exploreri açın ve root iznini verin. Sonrasında root explorer üstüne basarak açılan ekranda RO olanları RW yapın. Ardından ana dizine gelerek orada bulunan etc klasörüne girip içindeki host dosyasını silin. Masik kendi içinde reklam engelleyici barindiriyormus ve kaldirmanin yolu bu isterseniz host dosyasini başka yere taşıyıp sonra tekrar kullanabilirsiniz.Ho
Hocam uygulama ismi
connetplay
Çok teşekkürler hocam verdginiz bilgiler sayesinde olduHocam es dosya yöneticisini indirin ve girin. Yandaki sekmeden root exploreri açın ve root iznini verin. Sonrasında root explorer üstüne basarak açılan ekranda RO olanları RW yapın. Ardından ana dizine gelerek orada bulunan etc klasörüne girip içindeki host dosyasını silin. Masik kendi içinde reklam engelleyici barindiriyormus ve kaldirmanin yolu bu isterseniz host dosyasini başka yere taşıyıp sonra tekrar kullanabilirsiniz.