Yardım Uygulama Geçiş Sorunu

gcb1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.1.1.0 global
Telefon Modeli
Note 4
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Telefonda miui 10 yüklü. Sorun şu; örneğin chrome açtım ve bir sayfada yazı okuyorum, instagram'dan bildirim geldi ve oraya girdim. Geri gelince sayfa baştan yükleniyor.

Diyelim oyun oynuyorum. Kaldığım yerden devam etmiyor. Oyun baştan açılıyor geri gelirsem.

Eskiden yoktu bu. Miui 10 güncellemesi sonrası güvenlik uygulaması tara dedi ben de onay verdim. Artık ne yaptıysa % 100 oldu ama böyle bir sorun oluştu.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Çok can sıkıcı bir hal aldı. Bakın şimdi buraya yazdım ve oyuna geri döneceğim menü tuşuna basıp. Oyun baştan açılacak.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Başlığın tamamı büyük harflerden oluşmaz. Bu kurala göre başlık yeniden düzenlendi.

Ayarlar - izinler - otomatik başlat - x uygulamayı bulun ve aktif edin öyle deneyin

Oyla:

gcb1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlığın tamamı büyük harflerden oluşmaz. Bu kurala göre başlık yeniden düzenlendi.

Ayarlar - izinler - otomatik başlat - x uygulamayı bulun ve aktif edin öyle deneyin

Maalesef işe yaramadı. Tepsideki uygulamalardan birini tıkladığımda anında açılması gerekmez mi? Ön bellekte tutmuyor mu? 1 dk önce kullandığım uygulamaya geri dönünce baştan başlaması çok saçma. Başka tavsiye var mı?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Maalesef işe yaramadı. Tepsideki uygulamalardan birini tıkladığımda anında açılması gerekmez mi? Ön bellekte tutmuyor mu? 1 dk önce kullandığım uygulamaya geri dönünce baştan başlaması çok saçma. Başka tavsiye var mı?
Arka plan kısıtlaması varsa kaldırın yine çözül olmazsa Geliştirici seçeneklerinden "MIUI Optimizasyonu" seçeneğini kapatın ve yeniden başlatın telefonu öyle deneyin.

Oyla:

gcb1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka plan kısıtlaması varsa kaldırın yine çözül olmazsa Geliştirici seçeneklerinden "MIUI Optimizasyonu" seçeneğini kapatın ve yeniden başlatın telefonu öyle deneyin.

Bunlar da işe yaramadı. Ben böyle bir şey görmedim. Hızlı erişim tepsisinden 1 dk önce baktığım sözlük sayfasına dönsem baştan yüklüyor. 1 dk önce açtığım oyuna tıklasam baştan yüklüyor. Dh uygulaması baştan yüklüyor. WhatsApp harici mesajlar uygulaması, instagram dahil tüm uygulamalar baştan açılıyor. Sıfırlama yaptım, sıfırdan kurulum yaptım rom indirip yok aynı. Telefonu değişicem bu çekilecek gibi değil.

Oyla:
Üst Alt