Yardım Uygulama Durduruldu.

cheeky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep Can
Cihazım
Mi9 - P20 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba,

Kısa bir süre önce mi9 aldım. kendisi günceleme buldu kurmaya çalışınca sağlayıcı doğrulaanmadı gibi birşey söyledi kurmadı bi türlü. bende xiaomi tools2 diye bir program ile güzel güzel çıkan sürümü kurdum. ama cihazı aldığımdan beri devamlı neredeyse her uygulamada ve sayısı artan bi ivme ile uygulamalar devamlı kapanıyor cihaz ikide bir launcerı kapatıp ana ekranı yeniden yüklüyor. uygulamalr çöküp xiaomi ye bildirmek istermisiniz diye soruyor.

bu genel bir durummu yoksa benim cihazdamı bir sorun var ? ciddi ciddi günlük olarak cihazı formatlayıp öyle kullanmaya başladım artık atıp kıracağım cihazı.

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
Hocam
Cihazdaki rom nedir?
Sıfır kurulumdan sonra yedekten geri yükleme yapıyor musunuz?

Oyla:

cheeky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep Can
Cihazım
Mi9 - P20 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam
Cihazdaki rom nedir?
Sıfır kurulumdan sonra yedekten geri yükleme yapıyor musunuz?

v10.2.13.0 Global Kararlı yüklü. bir geri yükleme yapmıyorum. olduğunca temiz kurulum yapıyorum yinede çözülmedi. ilk aldığımda 10.2.9 vardı galiba, ondada aynı şekideydi. daha cihaz en başta kurulum ekranında bile hata verebiliyor. google durduruldu şeklinde xiaomiye bildirmek istermisiniz şeklinde soruyor. bazen hiç birşey demeden uygulama anında kapanip ana ekrana düşüyor. versiyon yükselttim güncelleme yaptım. hatta manuel kurdum çünkü kendi güncellemesini bulunca indirip sağlayıcı doğrulanamadı diyip yüklemiyor.

yani kısaca al beni vur kır diyorda işte hanıma aldık başım ağrıyacak yoksa.. doğrusu şu anda direk cihazı geri vermeyi düşünüyorum..

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
EU stable rom yada EU beta rom kurmayı deneyebilirsiniz.
uzun zamandır kullanmaktayım her hangi bir sıkıntı yaşamadım,
mevutta EU stable 10.2.16 kullanmaktayım.

Oyla:

cheeky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep Can
Cihazım
Mi9 - P20 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
1
EU stable rom yada EU beta rom kurmayı deneyebilirsiniz.
uzun zamandır kullanmaktayım her hangi bir sıkıntı yaşamadım,
mevutta EU stable 10.2.16 kullanmaktayım.
konu bana yazılımsal değilde sanki donanımsal gibi geldi.. İnanılmaz derecede bir çökme durumu var.. hani kronik bir hata olsa tamamda enden başka bunu yaşayanda yok galiba :) acaba xiaomi tools ile indirilen romlardamı oluyor diecem bilemedim valla..

Oyla:

goldenmoon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
mi mix 3 & mi 9
Konular
6
valla üstadım,
normalde bende sana donanımsal derdim, taki xiaomi kullanmaya başlayana kadar,
bence son bir ter temiz kurulum yap, boşver tool filan, indir sitesinden bilgisayarın ile son romu, kur twpr yi, yap wipe herşeye, kur romunu :)
eğlenceli yaaa :)

Oyla:

cheeky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep Can
Cihazım
Mi9 - P20 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
1
sabahlayacağım zaten bu gece. ne güzeldi eskiden indir sammobilden romu al odini kur. bas romu olsun bitsin.. bi botloader kilidi açalım dedim 168 saat verdi . gelde 1 hafta bekle :)

sanırım kimsenin başına gelmemiş forumda.. var bi cenabetlik hayırlısı bakalım.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
sabahlayacağım zaten bu gece. ne güzeldi eskiden indir sammobilden romu al odini kur. bas romu olsun bitsin.. bi botloader kilidi açalım dedim 168 saat verdi . gelde 1 hafta bekle :)

sanırım kimsenin başına gelmemiş forumda.. var bi cenabetlik hayırlısı bakalım.
Öncelikle mesajınızı düzenleyiniz. Dilinizi değiştiriniz.
Durduruldu hataları genelde sistemde sıkıntı olduğunda yada yedekten geri dönmeler yaşandığında karşılaşılan durumlardır. Formatı hangi yolla attınız fabrika ayarları mı yoksa hard reset şeklinde mi? Ben hard reset tavsiye ederim size. Gerekli olan resim müzik kişi yedeklerinizi yapınız silinecektir. Sonrasında hard reset ve uygulamaları manuel yükleyin. Düzeleceğini umuyorum. Eğer düzelmezse sorun romdadir, sıkıntı yaşanmayan eu custom romlar deneyebilirsiniz

Oyla:

cheeky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep Can
Cihazım
Mi9 - P20 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
1
Öncelikle mesajınızı düzenleyiniz. Dilinizi değiştiriniz.
Durduruldu hataları genelde sistemde sıkıntı olduğunda yada yedekten geri dönmeler yaşandığında karşılaşılan durumlardır. Formatı hangi yolla attınız fabrika ayarları mı yoksa hard reset şeklinde mi? Ben hard reset tavsiye ederim size. Gerekli olan resim müzik kişi yedeklerinizi yapınız silinecektir. Sonrasında hard reset ve uygulamaları manuel yükleyin. Düzeleceğini umuyorum. Eğer düzelmezse sorun romdadir, sıkıntı yaşanmayan eu custom romlar deneyebilirsiniz

Öncelikle mesajımın hangi kısmını düzenlemem gerektiğini anlayamadım? Zira küfür hakaret nefret ırkçılık şiddet vs. Vs.herhangi bir şey yok. Daha açık olabilirseniz sevinirim.

Tavsiyeler için ayrıca teşekkür ederim. Temiz bir rom ve sıfır yedek ile kurdum cihazı. Yazdığım gibi daha kurulum ekranında bile kapatılan uygulama oluyor. Bootloader için zaman dolsun diye bekliyorum bakalım hayırlısı umarım eu rom ile düzelir.

Teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt