Yardım Uygulama cihazınıza yüklü değil hatası (güncelleme sonrası)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
Arkadaşlar merhaba;
daha önce linkteki konuyu açmıştım " Yardım - Güncelleme sonrası hiçbir şey açılmıyor. " sorunum konusunda ücretlide olsa yardıma ihtiyacım var.

sorunum : temmuz ayında telefonumu güncelleştirip yeniden başlattıktan sonra, ekli resimde de görüleceği gibi herhangi bir uygulamaya tıkladığımda (whastapp, playstore, arama, mesajlar, galeri, kamera v.b) "uygulama cihazınıza yüklü değil" hatası alıyorum. telefonumda ki bilgileri almak için bilgisayarıma bağladığımda, bilgisayar telefonu görüyor ama usb hata ayıklama modunu açmak için, geliştirici seçeneklere girmeye çalıştığımda "ayarlar sürekli duruyor" hatası alıyorum. Ayarlar kısmında sadece bazı yerlere girebiliyorum, genelde hep ayarlar sürekli duruyor diyip ana ekrana dönüyor. Açılışta ses kısma ve güç tuşu ile telefonu açtığımda bootlader diye bir ekran geliyor ama sonrasında herhangi bir şey yapamıyorum. genelde sadece kullanıcıyım, çok fazla telefonlarla ilgili bilgim yok. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. whatsapp yedekleri, resim, video ve ses kayıtlarını telefondan almam gerekiyor. micloud'da 5 gb'lik veri var ama ondada hep bana gerekli olmayan şeyler. Evofone garantili olduğu için cihazı oraya gönderdim, yazılım hatası olduğunu format atılması gerektiğini söylediler, (çok baktıklarını zannetmiyorum) bende telefonu iade aldım.

Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Daha önce açtığınız konuda son mesajda yapılması gerekenler yazılmış hocam?

Mı Flash ile rom kuracaksınız...

İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otg ile dosyaları flash diske de alabilirsiniz denediniz mi ?

mustafahurma

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Hurm
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Arkadaşlar merhaba;
daha önce linkteki konuyu açmıştım " Yardım - Güncelleme sonrası hiçbir şey açılmıyor. " sorunum konusunda ücretlide olsa yardıma ihtiyacım var.

sorunum : temmuz ayında telefonumu güncelleştirip yeniden başlattıktan sonra, ekli resimde de görüleceği gibi herhangi bir uygulamaya tıkladığımda (whastapp, playstore, arama, mesajlar, galeri, kamera v.b) "uygulama cihazınıza yüklü değil" hatası alıyorum. telefonumda ki bilgileri almak için bilgisayarıma bağladığımda, bilgisayar telefonu görüyor ama usb hata ayıklama modunu açmak için, geliştirici seçeneklere girmeye çalıştığımda "ayarlar sürekli duruyor" hatası alıyorum. Ayarlar kısmında sadece bazı yerlere girebiliyorum, genelde hep ayarlar sürekli duruyor diyip ana ekrana dönüyor. Açılışta ses kısma ve güç tuşu ile telefonu açtığımda bootlader diye bir ekran geliyor ama sonrasında herhangi bir şey yapamıyorum. genelde sadece kullanıcıyım, çok fazla telefonlarla ilgili bilgim yok. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. whatsapp yedekleri, resim, video ve ses kayıtlarını telefondan almam gerekiyor. micloud'da 5 gb'lik veri var ama ondada hep bana gerekli olmayan şeyler. Evofone garantili olduğu için cihazı oraya gönderdim, yazılım hatası olduğunu format atılması gerektiğini söylediler, (çok baktıklarını zannetmiyorum) bende telefonu iade aldım.

Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Uygulama cihazınızda yüklü değil uyarısını Zaman zaman telefon ilk açıldığında herhangi bir uygulamaya tıklandığında yapıyor ama birkaç saniye sonra normale dönüyordu bunu da sistemin yeni açılmış olması ve henüz kendini toparlayamamış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. fakat sizinki gibi kalıcı bir sorun nasıl olur açıkçası fikrim yok tek bildiğim temiz bir rom kurulumu yapmanızdır

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce açtığınız konuda son mesajda yapılması gerekenler yazılmış hocam?

Mı Flash ile rom kuracaksınız...

İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otg ile dosyaları flash diske de alabilirsiniz denediniz mi ?

hocam, dün rom yüklemeyi denedim. ekli görseldeki gibi indirdiğim romu, gözat kısmından gösterip, telefon fastboot ekranındayken, save user data seçeneği seçili şekilde flash butonuna tıkladım. 1 saniye bile olmadan başarılı dedi. telefonu tekrar yeniden başlattım, ama hiçbir değişiklik yoktu, sanırım yüklenmedi veya yükleyemedim. OTG kablo aldım onuda deneyeceğim, buradan yazarım hocam. romla ilgili nerede yanlış yapmış olabilirim.

Son düzenleme:

mustafahurma

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Hurm
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
hocam, dün rom yüklemeyi denedim. ekli görseldeki gibi indirdiğim romu, gözat kısmından gösterip, telefon fastboot ekranındayken, save user data seçeneği seçili şekilde flash butonuna tıkladım. 1 saniye bile olmadan başarılı dedi. telefonu tekrar yeniden başlattım, ama hiçbir değişiklik yoktu, sanırım yüklenmedi veya yükleyemedim. OTG kablo aldım onuda deneyeceğim, buradan yazarım hocam. romla ilgili nerede yanlış yapmış olabilirim.

Muhtemelen rom yüklenmedi, yedek alıp tamamen silinerek yapamanda fayda var sanırım. Yada aynı işlemi tekrar yap.

MI 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdal03

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miflash ile tekrar ve tekrar denemeler yaptım şuan için son durum, miflash "Erase boot error" hatası veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt