- Adım
- yusuf
- Cihazım
- mi mix 3
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 10.3.2 global
- Telefon Modeli
- mi mix 3
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba telefonum mi mix 3 önceden mi 8 lite kullandım aynı problem vardı
instagramda çoğunlukla mesela fotoğrafları yenilemıyor sayfaya giriş yaparken sanki nternet yok gibi yenileme yapmıyor
ama crohome dan normal internette gezebiliyorum aynı şekilde oyun indirğimde online bir oyunda yine bağlantı problemi oluyor
telefon çok güzel ama bu problem cok büyük telefonum global versyon türkiye den aldım normal kendi hattımın internetini açıncada
aralıklarla aynı problem yine var instagramda özellikle donuyor akış yenilenemedi yazıyor ama internete bağlı telefon diğer wifilerde de aynı sorun var
sadece benim wifi değil bu arada
şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum iyi bayramlar...
yok mu arkadaşlar bildiğiniz bir şey
instagramda çoğunlukla mesela fotoğrafları yenilemıyor sayfaya giriş yaparken sanki nternet yok gibi yenileme yapmıyor
ama crohome dan normal internette gezebiliyorum aynı şekilde oyun indirğimde online bir oyunda yine bağlantı problemi oluyor
telefon çok güzel ama bu problem cok büyük telefonum global versyon türkiye den aldım normal kendi hattımın internetini açıncada
aralıklarla aynı problem yine var instagramda özellikle donuyor akış yenilenemedi yazıyor ama internete bağlı telefon diğer wifilerde de aynı sorun var
sadece benim wifi değil bu arada
şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum iyi bayramlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok mu arkadaşlar bildiğiniz bir şey
Son düzenleme: