Soru Uygulama animasyonları

demhat2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demhat
Cihazım
ruby
Konular
8
Redmi Note 12 pro 5g kullaniyorum aynı cihazı ailede bir akraba daha kullaniyor o 14.6.1 SMOMİXN kullanıyor (cihazı yeni aldı) ben ise 1.0.4.0 UMOİDXM kullanıyorum onda uygulama animasyonları var ayarlar dosya yöneticisi vs. Ve genel olarak daha hızlı açılıyor uygulamalar şu videodaki gibi ben nasıl aktif edebilirim

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
HyperOS animasyonları her cihaza gelmedi maalesef. Üst modeller tüm yenilikleri alırken orta seviye modeller daha kırpılmış HyperOS ile birlikte geliyor. Ayrıca ozellikle orta segment cihazlarda Miui 14 HyperOS'a göre daha akıcı çalışıyor bu nedenle diğer cihazda daha akıcı animasyonlar oluyor.

Yine de animasyon istiyorsanız cihazınıza custom rom kurmanız gerekecek ki o da uğraştıracak sizi. Cihazınız Türkiye cihazı ise garanti dışı da kalacaktır.

demhat2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demhat
Cihazım
ruby
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HyperOS animasyonları her cihaza gelmedi maalesef. Üst modeller tüm yenilikleri alırken orta seviye modeller daha kırpılmış HyperOS ile birlikte geliyor. Ayrıca ozellikle orta segment cihazlarda Miui 14 HyperOS'a göre daha akıcı çalışıyor bu nedenle diğer cihazda daha akıcı animasyonlar oluyor.

Yine de animasyon istiyorsanız cihazınıza custom rom kurmanız gerekecek ki o da uğraştıracak sizi. Cihazınız Türkiye cihazı ise garanti dışı da kalacaktır.
Yok bende MIUI e gececegim

Üst Alt