- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.5.2
- Telefon Modeli
- Redmi note 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
İlk önce herkese merhaba ben anlık olarak redmi note 8 i kullanıyorum keepsafe adlı fotoğraf ve video saklama uygulaması var ve ben uzun süredir o uygulamayı kullanıyorum ve başka telefona geçeceğim o yüzden fotoğrafları geri yüklemek istedim ancak ekim ayından beri uygulama açılmıyor ve şu kod hatasıyla karşılaşıyorum
android.database.sqlite.SQLiteException: unknown error (code 0 SQLITE_OK): Native could not read blob slot
at android.database.CursorWindow.nativeGetBlob(Native Method)
at android.database.CursorWindow.getBlob(CursorWindow.java:434)
at android.database.AbstractWindowedCursor.getBlob(AbstractWindowedCursor.java:47)
at androidx.work.impl.model.WorkSpecDao_Impl.getRunningWork(WorkSpecDao_Impl.java:527)
at androidx.work.impl.utils.ForceStopRunnable.cleanUp(ForceStopRunnable.java:35)
at androidx.work.impl.utils.ForceStopRunnable.forceStopRunnable(ForceStopRunnable.java:1)
at androidx.work.impl.utils.ForceStopRunnable.run(ForceStopRunnable.java:29)
at androidx.work.impl.utils.SerialExecutorImpl$Task.run(SerialExecutorImpl.java:3)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
Keepsafe support a yazdığımda net birşeye ulaşamadım o yüzden belki bu sorunu çözmeye yardım edecek birisi vardır diye düşünüyorum
android.database.sqlite.SQLiteException: unknown error (code 0 SQLITE_OK): Native could not read blob slot
at android.database.CursorWindow.nativeGetBlob(Native Method)
at android.database.CursorWindow.getBlob(CursorWindow.java:434)
at android.database.AbstractWindowedCursor.getBlob(AbstractWindowedCursor.java:47)
at androidx.work.impl.model.WorkSpecDao_Impl.getRunningWork(WorkSpecDao_Impl.java:527)
at androidx.work.impl.utils.ForceStopRunnable.cleanUp(ForceStopRunnable.java:35)
at androidx.work.impl.utils.ForceStopRunnable.forceStopRunnable(ForceStopRunnable.java:1)
at androidx.work.impl.utils.ForceStopRunnable.run(ForceStopRunnable.java:29)
at androidx.work.impl.utils.SerialExecutorImpl$Task.run(SerialExecutorImpl.java:3)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1167)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:641)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:923)
Keepsafe support a yazdığımda net birşeye ulaşamadım o yüzden belki bu sorunu çözmeye yardım edecek birisi vardır diye düşünüyorum