Yardım Üyelik girişi isteyen siteyi Android httrack ile nasıl indirebiliriz?

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Samsung
Telefon Modeli
S9 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar çok acil yardımınız lazım. Öncelikle kullanmakta olduğum siteye zaten üyeyim ama siteyi httrack ile indirmek istediğim zaman sadece üyelik gerektirmeyen kısımları indiriyor ama benim bu üyelik gerektiren kısımları da indirmem gereke acilen çünkü yaklaşık 2 hafta offline olacağım. Lütfen yardımcı olun. Tüm bu işlemleri Android üzerinden yaparsak çok iyi olur, bilgisayarda olur tabi. Ama öncelik olarak Httrack uygulaması gerektiren yöntemler ve ya varsa başka bildiğiniz üyelik gerektiren kısımları bile indirebilecek bir uygulama o da olur😥 Eğer sadece bilgisayarda ise yarayabilecek bir yöntem biliyorsanız o da olur internet cafedeb hallederim artık

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Site hangisi ?

Oyla:

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Bu şekilde indirsen bile stabil bir şekilde çalışmaz, site sahibi ile konuşup FTP dosyalarını talep edebilirsin..

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siteyi söyleyemem ama "busuu" yabancı dil öğrenme sitesi gibi düşünebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde indirsen bile stabil bir şekilde çalışmaz, site sahibi ile konuşup FTP dosyalarını talep edebilirsin..
Hocam o iş sıkıntı ya. Hani mesajı görmesi bile mucize. Eğer başka bir yönteminin varsa cidden çok iyi olur. Yoksa artık Mobil Chrome üzerinden tek tek sayfaları çevrimdışı olarak kaydet yapacağım ama bunu yapmam muhtemelen 1 haftamı alacak çok uzun sürecek.

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Hocam siteyi söyleyemem ama "busuu" yabancı dil öğrenme sitesi gibi düşünebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o iş sıkıntı ya. Hani mesajı görmesi bile mucize. Eğer başka bir yönteminin varsa cidden çok iyi olur. Yoksa artık Mobil Chrome üzerinden tek tek sayfaları çevrimdışı olarak kaydet yapacağım ama bunu yapmam muhtemelen 1 haftamı alacak çok uzun sürecek.
Android bilmiyorum ama bilgisayar için httrackta üyelik girişi vardı sanırım

Oyla:
Üst Alt