Sohbet Üye Olunası Başka Forumlar

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Herkese selamlar,

Üyelik tarihim eski olmasına rağmen forumda yeni aktif olmaya başladım ve burada ilgi alanlarımızın aynı olduğu kişileri görmek, benden çok çok daha bilgili üstatlardan bir şeyler öğrenmek çok hoşuma gitti ve forum ortamlarında daha çok takılmak istiyorum :) Sizlerin kişisel olarak buranın dışında tavsiye ettiğiniz forumlar var mıdır? Bence üye olunası değerli forumları paylaşırsak herkesim faydalanabileceğini düşündüm.

Şimdiden heyecanla tavsiyelerinizi bekliyorum :)

İyi forumlar.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Herkese selamlar,

Üyelik tarihim eski olmasına rağmen forumda yeni aktif olmaya başladım ve burada ilgi alanlarımızın aynı olduğu kişileri görmek, benden çok çok daha bilgili üstatlardan bir şeyler öğrenmek çok hoşuma gitti ve forum ortamlarında daha çok takılmak istiyorum :) Sizlerin kişisel olarak buranın dışında tavsiye ettiğiniz forumlar var mıdır? Bence üye olunası değerli forumları paylaşırsak herkesim faydalanabileceğini düşündüm.

Şimdiden heyecanla tavsiyelerinizi bekliyorum :)

İyi forumlar.
Hocam burada size farklı bir forum ismi veremeyeceğim, ancak şunu söyleyebilirim. Başka hiç bir forum burası kadar keyifli değil. Buraya üye olmadan çok önce başka bir foruma üye olmuştum, daha ilk dakikalarında forum adminiyle tartıştım. Anlayışlı insanlarla karşılaşmak, yada insanları anlayışla karşılamak her yiğidin harcı değil. Keyifli forumlar hocam clap~~

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:( çok üzüldüm. Böyle forumların artması, insanların kendi ilgi alanlarındaki ilgili ve bilgili kişilerle birlikte olması iki tarafa da çok şey katıyor. Buradaki ortamı çoksevdim gerçekten.Başka yerde bulamayacağım gibi görünüyor dediğiniz gibi :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Teknolojiyi redditten, Türkçe olarak webtekno ve shiftdeleteden, telknolojinin kaynak kodlarını xda ve 4pda dan takip ediyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
:( çok üzüldüm. Böyle forumların artması, insanların kendi ilgi alanlarındaki ilgili ve bilgili kişilerle birlikte olması iki tarafa da çok şey katıyor. Buradaki ortamı çoksevdim gerçekten.Başka yerde bulamayacağım gibi görünüyor dediğiniz gibi :)
Çok nadir bir durum hocam, bizler burada birbirimizin her zaman yanındayız, bir sorun olduğunda biliyorsak bildiğimizi paylaşırız, bilmiyorsak araştırıp yardımcı olmaya çalışırız. Bizler burada kocaman bir aileyiz, her biri birbirinden değerli hocalarım ve abilerim ablalarım kardeşlerim var, burada ki güzellik başka yerde yok hocam.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben XDA da üyeyim ve zaman zaman da faal olmaktayım, almanyada 4-5 forumda üyeyim ve Xiaomi almadan önce de oldukça faaldim ancak Xiaomi sonrası ve buraya üye olduktan sonra, başka foruma gerek duymadım, burası gerçekten de tam bir Aile ortamı

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Teknolojiyi redditten, Türkçe olarak webtekno ve shiftdeleteden, telknolojinin kaynak kodlarını xda ve 4pda dan takip ediyorum.
Hepsi buraya göre soğuk ortamlar :) Gerçekten böyle bir ortamın yakalanmış olması sevindirici. Resmen forumdaki herkesle tanışmak istiyorum :D sohbet bölümüne biraz takılayım bu aralar.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Hepsi buraya göre soğuk ortamlar :) Gerçekten böyle bir ortamın yakalanmış olması sevindirici. Resmen forumdaki herkesle tanışmak istiyorum :D sohbet bölümüne biraz takılayım bu aralar.
Tabiki hocam. Onlara uğruyorum, yerim yurdum miuiturkiye. angel~~

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Ben XDA da üyeyim ve zaman zaman da faal olmaktayım, almanyada 4-5 forumda üyeyim ve Xiaomi almadan önce de oldukça faaldim ancak Xiaomi sonrası ve buraya üye olduktan sonra, başka foruma gerek duymadım, burası gerçekten de tam bir Aile ortamı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Xiaomi'yi severdim ama forumunu daha çok sevmeye başladım :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı