Sohbet Üye Olduğum En Samimi Forum, Teşekkürler...

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Hem Türk hem yabancı birçok forum sitesine üyeyim, buradaki üyeler arasında gözlemlediğim sevgi - saygı ilişkisini ve mesafeli bir samimiyetle elinden geldiğince üyelere ve birbirine yardım eden yöneticileri başka forumlarda görmedim. Bundan dolayı boş zamanlarımda burada gezinmekten büyük bir keyif alıyorum. Sadece bunu belirtmek istedim, bu durumun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkürler :)

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Yalnız dikkatli olun bir süre sonra bağımlılık yapıyor, işiniz olmasa bile burada bulursunuz kendinizi Aramıza hoşgeldiniz.
Hem Türk hem yabancı birçok forum sitesine üyeyim, buradaki üyeler arasında gözlemlediğim sevgi - saygı ilişkisini ve mesafeli bir samimiyetle elinden geldiğince üyelere ve birbirine yardım eden yöneticileri başka forumlarda görmedim. Bundan dolayı boş zamanlarımda burada gezinmekten büyük bir keyif alıyorum. Sadece bunu belirtmek istedim, bu durumun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkürler :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalnız dikkatli olun bir süre sonra bağımlılık yapıyor, işiniz olmasa bile burada bulursunuz kendinizi Aramıza hoşgeldiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok haklısınız :D İşim olmasa da girip girip duruyorum :D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Zarif sözleriniz için teşekkür ederiz...iyi forumlar

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt