Yardım Uyandırmak için kaldır

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
Merhabalar.

Elimizde iki tane mi 11 lite 4g var. İkisi de yurt dışı ve IMEI atılmış cihazlar. Kilit ekranı kısmında birisinde uyandırmak için kaldır seçeneği var diğerinde yok. Cihazlarda aynı romlar ve aynı aynı sürümler var. (12.5.8)
Uyandırmak için kaldır seçeneği sonradan eklenebilir mi ? Eklenirse nereden eklenebilir ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar.

Elimizde iki tane mi 11 lite 4g var. İkisi de yurt dışı ve IMEI atılmış cihazlar. Kilit ekranı kısmında birisinde uyandırmak için kaldır seçeneği var diğerinde yok. Cihazlarda aynı romlar ve aynı aynı sürümler var. (12.5.8)
Uyandırmak için kaldır seçeneği sonradan eklenebilir mi ? Eklenirse nereden eklenebilir ?

Skorpi Hocanın dediği gibi dikkatli bakmanıza rağmen yok ise, bu işlev sensör ile bağımlı çalışır. İlgili sensöre ait dosya eksikliği varsa sensör çalışmayacağı için ilgili menü de gelmez. Tekrar rom yükleyerek deneyebilirsiniz. Yine de gelmezse sensör arızası mevcut olabilir.

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skorpi Hocanın dediği gibi dikkatli bakmanıza rağmen yok ise, bu işlev sensör ile bağımlı çalışır. İlgili sensöre ait dosya eksikliği varsa sensör çalışmayacağı için ilgili menü de gelmez. Tekrar rom yükleyerek deneyebilirsiniz. Yine de gelmezse sensör arızası mevcut olabilir.
Telefona imei atılmadan önce vardı bu özellik. Atılan romdan sonra gitti. Sosyal medyada bir arkadaş telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca duzelebilecegini söyledi. Doğru olabilir mi bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır... Romlar ikisinde de aynı ise, daha dikkatli bakın tekrar

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ayarlar kısmında başka bir yerde olabilir mi ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Telefona imei atılmadan önce vardı bu özellik. Atılan romdan sonra gitti. Sosyal medyada bir arkadaş telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayınca duzelebilecegini söyledi. Doğru olabilir mi bu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar kısmında başka bir yerde olabilir mi ?

Dediğim gibi dosya/driver eksikliğinden kaynaklı olabilir. Fabrika ayarlarına dönünce düzelebilir lakin cihazısınızda imei kaybolma sorunu varmı yok mu bilemiyorum. İmei atan kişi ile görüşüp format yapmanın zararı varmı yokmu öğrenmeniz lazım.

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi dosya/driver eksikliğinden kaynaklı olabilir. Fabrika ayarlarına dönünce düzelebilir lakin cihazısınızda imei kaybolma sorunu varmı yok mu bilemiyorum. İmei atan kişi ile görüşüp format yapmanın zararı varmı yokmu öğrenmeniz lazım.
Tamam sorayım bi. Teşekkür ederim

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
Merhabalar.

imei işleminde atılan modemden dolayı yapıyor. Şuan için çözümü yok

rcpdmrz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Lg
Konular
10