Yardım Ustalarım lütfen yardımcı olurmusunuz

firewall24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lokman
Cihazım
F2 pro
Konular
1
Öncelikle herkese iyi geceler. ikinci el aldığım f2 proda google pixel 5 romu vardı.Babaanne romu desek daha iyi olur yazıları kocaman.parmak izi yokşturbo şarj yoktu bende orjinal roma döneyim dedim,trabzonlu arakadaşa teşekkür ederim.tek tuşla twpr yükleme aracı ile twrp yükledim.daha sonra twrp hafızamo 0 MB olarak görüyordu .biraz kurcaladım ve twrp deki root a tıkladım hay tıklamaz olaydım,yapayım derken iyice bozduk reatart atmaya başladı telefon açılmadı bende yine bu siteden andrid 14 romunu indirdim yükledim kurulum yaptı ama dip notlarda invalid supersu gibi şeyler yazıyordu neyse telefonu kapadım açtım yine aynı redmi yazısı gelip gidiyor.Yüklediğim rom doğru eksik yok.Herşey twrp deki advanced setting deki root a bastıktan sonra oldu,Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.Şimdiden teşekkürler.

RedmiNice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 12(fire)
Konular
9
Öncelikle herkese iyi geceler. ikinci el aldığım f2 proda google pixel 5 romu vardı.Babaanne romu desek daha iyi olur yazıları kocaman.parmak izi yokşturbo şarj yoktu bende orjinal roma döneyim dedim,trabzonlu arakadaşa teşekkür ederim.tek tuşla twpr yükleme aracı ile twrp yükledim.daha sonra twrp hafızamo 0 MB olarak görüyordu .biraz kurcaladım ve twrp deki root a tıkladım hay tıklamaz olaydım,yapayım derken iyice bozduk reatart atmaya başladı telefon açılmadı bende yine bu siteden andrid 14 romunu indirdim yükledim kurulum yaptı ama dip notlarda invalid supersu gibi şeyler yazıyordu neyse telefonu kapadım açtım yine aynı redmi yazısı gelip gidiyor.Yüklediğim rom doğru eksik yok.Herşey twrp deki advanced setting deki root a bastıktan sonra oldu,Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.Şimdiden teşekkürler.
Kurulumunu twrp ile mi yaptın

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Twrp üzerinden format data ve 4 wipe şeklinde sıfırlama yapın, cihazı pc ye bağlayıp romu atın ve kurulumu yapın. Root atmak istiyorsanız, Magisk 27 sürümünün apk dosyasını romu yükledikten sonra Twrp' den çıkmadan cihaza atın ve rom yükler gibi yükleyin, açılacaktır.

TheCold75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz Işık
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Boşver rom filan ben birçok rom denedim en güzeli yine muiu eu rom şuan kullanıyorum yağlar gibi akıyor cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tektikla kuruluyor zaten tavsiye ederim.

Üst Alt