- Adım
- Samet
- Cihazım
- Note 10 pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5 20.12.28 Beta
- Telefon Modeli
- Mi note 10 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba whatsaptan veya instagramdan bildirim geldiğinde ekranın üstünde bildirimlerin içeriği hiç bir şekilde gözükmüyor. Mesaj sesi ve titreşim oluyor kameranın yan kısmında mesajların nerden geldiği simgeleri gözüküyor. Fakat herhangi bir uygulamadayken üstten kayan bildirim daha çıkmıyor. bildirim ayarlarımın hepsi açık durumda ama bu olay güncelleme yaptıktan sonra böyle olmaya başladı. Aynı zamanda whatsaptan mesaj geldiğinde bağlantınız kontrol ediliyor yazısı gelmeye başladı ve çok sıkıcı bi konu haline gelmeye başladı bilen veya aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
yaklaşık bir aydır mi note 10 pro kullanıyorum. Cihazım yurt dışı. Güncelleme gelmişti ve manuel olarak yeni sürümü indirip güncelleme yaptım. 12.5 20.12.28 i indirip yükledim. Güncellemeyi yapmadan önce hiç bu şekilde birşey yaşamamıştım.
yaklaşık bir aydır mi note 10 pro kullanıyorum. Cihazım yurt dışı. Güncelleme gelmişti ve manuel olarak yeni sürümü indirip güncelleme yaptım. 12.5 20.12.28 i indirip yükledim. Güncellemeyi yapmadan önce hiç bu şekilde birşey yaşamamıştım.