- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 41
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 11 EEA 11.0.5
- Telefon Modeli
- Mİ 9T PRO
- Bootloader Kilidi
- Açık
Tüm adb ve qualcom driverlar yüklü aygıt yöneticisinde görüyor zaten . pc cihazı gösteriyor içindekileri alabiliyorum buraya kadar sorun yok ama ben bir şeyler (film video vs..) yüklemek istediğimde, yükleniyor gibi gösterip bekliyor. yani 50mb lık telefondan aldığım bir videoyu tekrar geri atmaya çalıştığımda bekliyor bekliyor en son kapanıyor. hatada vermiyor.
tek bir bilgisayarda yaşadığım sıkıntı bu. farklı pc lerde sorun yaşamıyorum. sebebi ne olabilir.
(3,5mb lık dosyalarda uzun bir süre bekleyince yüklüyor. veri aktarımıyla ilgili bir sıkıntı var)
Zenex hocam önerebileceğin bir şey var mıdır? telefon, ilgili pc den veri aktarımını kapatmış olabilir mi? daha önce duymadım böyle birşey ama başka pc den alıp bundan almaması ilginç. pc geri yükleme yapıp sıfırdan tekrar driverları kurdum sonuç değişmedi. belki android sistemi pc yi veri alımı için engellemiş olabilir diye düşünüyorum eğer böyle birşey mümkünse?
Not: sorun yaşadığım pc win 10 64bit. sorunsuz data aktarabildiğim pc win7 32bit.
*Sorunum aynı bu arkadaşın yaşadığı gibi:
tek bir bilgisayarda yaşadığım sıkıntı bu. farklı pc lerde sorun yaşamıyorum. sebebi ne olabilir.
(3,5mb lık dosyalarda uzun bir süre bekleyince yüklüyor. veri aktarımıyla ilgili bir sıkıntı var)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zenex hocam önerebileceğin bir şey var mıdır? telefon, ilgili pc den veri aktarımını kapatmış olabilir mi? daha önce duymadım böyle birşey ama başka pc den alıp bundan almaması ilginç. pc geri yükleme yapıp sıfırdan tekrar driverları kurdum sonuç değişmedi. belki android sistemi pc yi veri alımı için engellemiş olabilir diye düşünüyorum eğer böyle birşey mümkünse?
Not: sorun yaşadığım pc win 10 64bit. sorunsuz data aktarabildiğim pc win7 32bit.
*Sorunum aynı bu arkadaşın yaşadığı gibi:
Yardım - Mİ 5 Dosya Aktarma Sorunu
Merhabalar öncelikle. Mi 5 cihazım ile aranıza katılmış bulunmaktayım :) Yaşadığım malum sorun cihazımı usb ile pc'ye bağladığım zaman müzikleri mi atamıyorum. Pc telefonu görüyor müzik klasörüne giriyorum herhangi bir müziği kopyala dedik'den sonra başlar gibi olup duruyor. Şu şekil de...
forum.miuiturkiye.net
Son düzenleme: