Yardım Usb ethernet sorunu!

• Konbuyu başlatan wawa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 618

wawa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2
Telefon Modeli
Xiaomi mi note 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar masaüstü pc var ve evde internet yok benim de telefonun internetine bağlayıp oyun oynamam lazım çok uğraştım ama yapamadım telefonu usb ile bilgisayara bağlayınca dosya aktarma şarj etme ve fotoğraf aktarma seçenekleri çıkıyor geliştirici seçeneklerini aktif ettim ek ayarlar geliştirici seçenekleri usb yapılandırması seçin kısmından RNDIS(USB INTERNET) seçtim bilgisayar ağı görüyor ama tanımlanmayan ağ diyor ve İnterneti paylaşamıyorum lütfen yardım edin.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Merhabalar masaüstü pc var ve evde internet yok benim de telefonun internetine bağlayıp oyun oynamam lazım çok uğraştım ama yapamadım telefonu usb ile bilgisayara bağlayınca dosya aktarma şarj etme ve fotoğraf aktarma seçenekleri çıkıyor geliştirici seçeneklerini aktif ettim ek ayarlar geliştirici seçenekleri usb yapılandırması seçin kısmından RNDIS(USB INTERNET) seçtim bilgisayar ağı görüyor ama tanımlanmayan ağ diyor ve İnterneti paylaşamıyorum lütfen yardım edin.
Pcye pda net indir bir şekilde telefonada pdanet apk indir yükle usb hata ayıklama aç telefon pda netinden usb yi seç pcye yüklediğin pcnin sağ alt koşesinde pda net logosu var ona sağ tıkla connecte bas bağlanmış olacak
Benim anlatığımı anlamazsanız youtubede videoları var

Oyla:
Üst Alt