Yardım USB bellek otg problemi

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
Merhaba, telefonuma usb bağladığım da usb bellek görmüyor. Twrp açtığımda da aynı şekilde problem. Arkadaşımın telefonunda usb görüyor. Lütfen yardım edin.

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam fat32 diğer telefonlarda görüyor
twrp ile alakalı problem olabilirmi ?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Merhaba, telefonuma usb bağladığım da usb bellek görmüyor. Twrp açtığımda da aynı şekilde problem. Arkadaşımın telefonunda usb görüyor. Lütfen yardım edin.
Hocam hangi cihazdan bahsediyoruz?
Edit:uzun bi yorum yazmıştım ama yanlışlıkla ekranın farklı bi yerine dokundum msj kayboldu.hocam kısaca farklı bi kablo dene sorunun çözülecek.bende de bi kablo vardı benim mi6 görmüyordu ama nubia z17 ve sony z1 görüyordu.aynı amaçla üretilmiş farklı bi kablo denedim ve mi6 gördü bu problemi aştım.ayrıca google play den es dosya yöneticisini yüklemeni tavsiye ederim çünkü flaş bellek takınca,kendi dosya yöneticisinden önce es dosya görüyor :)

Son düzenleme:
Oyla:

yanciess

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 9t
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hangi cihazdan bahsediyoruz?
Edit:uzun bi yorum yazmıştım ama yanlışlıkla ekranın farklı bi yerine dokundum msj kayboldu.hocam kısaca farklı bi kablo dene sorunun çözülecek.bende de bi kablo vardı benim mi6 görmüyordu ama nubia z17 ve sony z1 görüyordu.aynı amaçla üretilmiş farklı bi kablo denedim ve mi6 gördü bu problemi aştım.ayrıca google play den es dosya yöneticisini yüklemeni tavsiye ederim çünkü flaş bellek takınca,kendi dosya yöneticisinden önce es dosya görüyor :)
Cevabınız için teşekkürler. Telefon note 4x kablo ile denesem farklı bir çift taraflı usb bellek ile denesem de aynı şekilde problem devam ediyor. Usb girişi bozuk olabilir mi ?

Oyla:
Üst Alt