Yardım Usb Bağlantı Hatası

emindemir55

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note3
Konular
2
Bilgasayar bağlantısı yaparken açılır menüde yanlışlıkla kapattım dosya transferini. Şimdi ne zaman bilgisayar bağlantısı yapsam sadece şarj oluyor. Bİlgisayardan dosya transferi için ne yapmalıyım

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Bilgasayar bağlantısı yaparken açılır menüde yanlışlıkla kapattım dosya transferini. Şimdi ne zaman bilgisayar bağlantısı yapsam sadece şarj oluyor. Bİlgisayardan dosya transferi için ne yapmalıyım

Geliştirici olarak 4-5 yolla düzeltme yöntemi verebilirdim. Şuan mobil olduğum için en kolay yol, Google playden "Miui USB Settings" uygulamasıyla düzeltebilirsiniz.

Oyla:

afanesavo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ercan
Konular
3
Geliştirici olarak 4-5 yolla düzeltme yöntemi verebilirdim. Şuan mobil olduğum için en kolay yol, Google playden "Miui USB Settings" uygulamasıyla düzeltebilirsiniz.
merhaba,
bu bahsettiğiniz 4 5 yöntemi müsait olduğunuzda anlatabilir misiniz?
yukarıda bahsettiğiniz uygulamayı indirdim ancak çözemedim. tam anlamadım ne yapılacağını.

geliştirici modda usb hata ayıklama açık ama bilgisayar sadece şarj ediyor. veri transferi için kullanamıyorum.
developer rom da kaldı telefon stabil rom a geçiremiyorum...
yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
merhaba,
bu bahsettiğiniz 4 5 yöntemi müsait olduğunuzda anlatabilir misiniz?
yukarıda bahsettiğiniz uygulamayı indirdim ancak çözemedim. tam anlamadım ne yapılacağını.

geliştirici modda usb hata ayıklama açık ama bilgisayar sadece şarj ediyor. veri transferi için kullanamıyorum.
developer rom da kaldı telefon stabil rom a geçiremiyorum...
yardımcı olursanız sevinirim.

Aşağıdaki İşlemi ve apkyı kullanın. MTP modu Kapalı olduğu için bilgisayar görmüyor ve sadece şarj ediyor ;)

Oyla:
Üst Alt