Yardım Ürünüm orjinal mi ?

emrece

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
0
Bootloader Kilidi
Kapalı
İnternet üzerinden Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic ürününü aldım . Ürünün faturasında imei , sn , veya 20 haneli kod bulunmuyor . Kutu üzerinde sadece sn var ancak sn'yi mi product verification sitesine yazdığımda böyle bir ürün yok diyor . Ürünün orjinal olup olmadığını anlamamın başka bir yolu var mıdır ?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
İnternet üzerinden Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic ürününü aldım . Ürünün faturasında imei , sn , veya 20 haneli kod bulunmuyor . Kutu üzerinde sadece sn var ancak sn'yi mi product verification sitesine yazdığımda böyle bir ürün yok diyor . Ürünün orjinal olup olmadığını anlamamın başka bir yolu var mıdır ?
Orijinal değildir o zaman sn numarası ile kontrol edilince çıkması gerekiyor hanfinsiteden aldınız çünkü çakma ürünü çok kulaklık tarafından l

Oyla:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
ürününüz anlattığınıza göre orjinal değil aldığınız yer ile görüşün derim

Oyla:
Üst Alt