Yardım Update sonrası Fastboot'da kaldı

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
Merhaba MI severler,

arkadaşım 2 gece önce tlf'unu update'e almış. update işleminin son kısmına doğru tlf maalessef fastboot'a düşmüşşş. Arkadaşım detayı tam anlatamadı.

Şuan tlf power+down-vol ile sadece fastboot açılışı var
Windows'da reel manada fastboot devices veya adb devices da listelenmiyor.
mi flash yazılımı çok garib bir isimlendirme olarak görüyor. ama sonuçda bir contact var.

Global rom'u indirip mi flash ile atmaya denediğimizde, cihaz için setting e gidip birşeyler yapmamızı isteyen mesaj çıkıyor. akşam geç saat olduğu için ekran görüntüleri almadım.
Şuan cihaz elimde değil ama çözümü bulabilirsem erişebilirim cihaza.

Dün bootloader'ı açmak istedik ama arkadaşım yine acele ile butonlara bastığı için 24 saatlik istek limiti doldu. BL kapalı diye düşünüyoruz. Unlock işleminin 3. adımında %99 da settings ile ilgili yazılar geldi ama ne idi hatırlamayıyorum.

fastboot ise "turuncu renkli fastboot" yazısından başka birşey değil.
normal power butonu ile boot etmek istediğimizde maalesef açılış yapmıyor. cihaz kapalı iken pc'nin usb portuna bağladığımızda ekrana ing mesaj geliyor. akşam maalesef bu mesajları not alacak durumda değildim. 8=)

veriler önemli değil. maksad güncel romu atıp tlf'u açılışa getirmek.

yazılı - görüntülü anlatım var ise güzel olur.

Teşekkürler

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 11 pro 4g yurt dışı cihaz ve eski sistem kayıtlı ise güncelleme sonrası açılmaz. Recovery ekranında kalır. TR cihazı ise sebep tuşlar ya da güncellemenin yarıda kesilme vs. sebebi olabilir. TR cihaz ise çözüm belli rom yüklersiniz açılır ama YD cihaz ise imei atılmadan açılmayacaktır.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 11 pro 4g yurt dışı cihaz ve eski sistem kayıtlı ise güncelleme sonrası açılmaz. Recovery ekranında kalır. TR cihazı ise sebep tuşlar ya da güncellemenin yarıda kesilme vs. sebebi olabilir. TR cihaz ise çözüm belli rom yüklersiniz açılır ama YD cihaz ise imei atılmadan açılmayacaktır.
Arkadaşım yerli cihaz diye biliyor ama benim sorularımdan sonra o da cihazdan şüphe etmeye başladı.
sizlerden cevap beklerken, o da mesai bitmesini beklediğini söyledi. sonrasında ataköy - sefaköy tarafında bir tamirciye bakacağını da ekledi. bu tarafda değilsiniz sanırım.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Arkadaşım yerli cihaz diye biliyor ama benim sorularımdan sonra o da cihazdan şüphe etmeye başladı.
sizlerden cevap beklerken, o da mesai bitmesini beklediğini söyledi. sonrasında ataköy - sefaköy tarafında bir tamirciye bakacağını da ekledi. bu tarafda değilsiniz sanırım.
Yok değiliz ama herkese de güvenmesin yani sorunu donanımsal ararlarsa Finalde ana kart arızalı diye teslim ederler.

Üst Alt