Çözüldü unroot sonrası cihaz yeniden başladı ve açılma ekranında kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buraktoy_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
redmi note 4xiçin son versiyonu kullanıyordum
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 4x
Bootloader Kilidi
Açık
telefonumda root vardı. supersuya girip root kaldımak istedim. ota kaldırılıyor gibisinden iki bildirim verdi. bende bilgisizliğimden devam ettim. sonra telefon kapandı. açılırkende açılma ekranında kaldı ve açılmadı. twrpye girip telefonu sıfırladım ama yinede telefon açılmadı. flashboot la stock rom atmaya çalıştım ama mi flash uygulaması hata verdi. yardımcı olur musunuz

Yargısızcem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Xioami Redmi 6
Konular
26
Galiba brick olmuş.Forumda araştır bir çok bilgi bulabilirsin.Size tavsiyem elinizdekini çöp etmeden önce öğrendiğiniz bilgiyi sorgulayın aynı sorunu yaşanlar var mı varsa da onlar hangi çözüm yollarını kullanmış diye.Sakin olun yavaş yavaş deneyin.Aceleye getirmeyin.Sağlıcakla kalın MIUI SEVER

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
telefonumda root vardı. supersuya girip root kaldımak istedim. ota kaldırılıyor gibisinden iki bildirim verdi. bende bilgisizliğimden devam ettim. sonra telefon kapandı. açılırkende açılma ekranında kaldı ve açılmadı. twrpye girip telefonu sıfırladım ama yinede telefon açılmadı. flashboot la stock rom atmaya çalıştım ama mi flash uygulaması hata verdi. yardımcı olur musunuz
Mi Flash tool ile aldığınız hataya ilişkin ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Oyla:

matillakoc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
RedmiNote6Pro+4
Konular
28

rom indirin twrp e yüklüyse ordan kurun. yoksa tek seferlik twrp kurup öyle atın. Benimde başıma geldi romu kurunca düzeldi

Oyla:

buraktoy_

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu videoki gibi yaptım ve sorun çözüldü

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt