Merhaba telefonum global ve rootsuz. Güncellenirken altta unlocked yazıyordu, muhabbeti nedir
Poros Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Berkay Cihazım Note 8 pro Meslek Müzisyen Yaş 26 Konum Türkiye Katılım 25 Aralık 2018 Konular 9 Mesajlar 84 Tepkime puanı 38 Puanları 18 25 Aralık 2018 #1 Merhaba telefonum global ve rootsuz. Güncellenirken altta unlocked yazıyordu, muhabbeti nedir
monvance Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ÖmerF Koca Cihazım Mi 10T Meslek Öğrenci Yaş 26 Konum istanbul Katılım 2 Ocak 2017 Konular 34 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 Tepkime puanı 987 Puanları 128 25 Aralık 2018 #2 BootLoader kilidi açık. bilgisayarsan istediğiniz gibi root yapabilir twrp yükleyebilirsiniz. custom romda tabii. normalde onu açmak zahmetlidir şanslısınız MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BootLoader kilidi açık. bilgisayarsan istediğiniz gibi root yapabilir twrp yükleyebilirsiniz. custom romda tabii. normalde onu açmak zahmetlidir şanslısınız MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poros Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Berkay Cihazım Note 8 pro Meslek Müzisyen Yaş 26 Konum Türkiye Katılım 25 Aralık 2018 Konular 9 Mesajlar 84 Tepkime puanı 38 Puanları 18 25 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 monvance' Alıntı: BootLoader kilidi açık. bilgisayarsan istediğiniz gibi root yapabilir twrp yükleyebilirsiniz. custom romda tabii. normalde onu açmak zahmetlidir şanslısınız MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
monvance' Alıntı: BootLoader kilidi açık. bilgisayarsan istediğiniz gibi root yapabilir twrp yükleyebilirsiniz. custom romda tabii. normalde onu açmak zahmetlidir şanslısınız MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
monvance Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ÖmerF Koca Cihazım Mi 10T Meslek Öğrenci Yaş 26 Konum istanbul Katılım 2 Ocak 2017 Konular 34 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 Tepkime puanı 987 Puanları 128 25 Aralık 2018 #4 Poros' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poros' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
By.TRabZonLu™ [☾★ ] ɑվվılժıՀ Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Oflu Cihazım iPhone 15 Pro M Konum Trabzon Katılım 4 Mayıs 2014 Konular 498 Mesajlar 6.837 Tepkime puanı 7.982 Puanları 438 25 Aralık 2018 #5 İnceleyin gerekli olan herşey yazıldı ; Sıkça Sorulan Sorular